| OneLifeOneLove a întrebat:

Cei care sunt a VIII-a, la ce dati teza? Istorie sau geografie?

57 răspunsuri:
| amy3semj1405 a răspuns:

Geografie. Nu am suportat istoria dintr-a 4-a, in plus e mult mai usoara nu are atatea ani si tot ceea ce inveti e mai usor de retinut pentru ca poti sa si vezi, in cazul istoriei nu-l vezi pe Decebal laughing

| razvan119 a răspuns:

Geografie.

| AxYuTzA27 a răspuns:

Mmmm...parerea mea: da acolo unde crezi ca te descurci mai bine. eu dau la istorie pentru ca mi se pare grea geografia iar colegii mei dau la geografie pentru ca acolo se poate copia. faci ce crezihappy bafta!

| schlau a răspuns:

Istorie.Aici dau din 6 lectii, la geografie din toata materia.laughing si apropo dau maine teza.

| OneLifeOneLove explică:

Eu m-am gandit sa dau la istorie.Retin mai usor, mi se mare mai usor, am un profesor de la care inteleg.
Succes la toti care dau anul acesta teze, examenekiss

| purpleice a răspuns:

Eu dau la istorie, mi se pare mai usor decat la geogra.depinde si cum sunt profii la voi.la noi de ex toata clasa da la istorie in afara de 4-5 copii.eu incurc toate dealurile, culoare muntii, toate caracteristicile alea.fiecare da la ce i se pare mai usor.si eu vroiam sa dau la geogra pana sa incep anul.credeam ca e mai usor. dupa, mi-am schimbat parerea treptat.

| LidiaD a răspuns:

Nu stiutiu de asteaa...laughing
pe bune.chiar nu stiu...nu m-am hotarat

| madieee a răspuns:

Geografiehappy

| madieee a răspuns:

La mine toata clasa da la geografielaughing); x

| pwp a răspuns:

Istorie

| LolaKissTheGirl a răspuns:

Istorie.

Răspuns utilizator avertizat
| allthegoodnamesaregone a răspuns:

La geografie. urasc istoria ^^

| sweet_1526 a răspuns:

Geografiewinking

secces!

| mya029 a răspuns:

Eu dau la geografie. mi se pare mult mai usor cel putin din punctul meu de vedere. la mine aproape toata clasa da la geografie.:d

| pItIcOt_7652 a răspuns:

Istorie. tu?

| TiffanyxSxColor a răspuns:

Geografie! love struckx

| Digital112 a răspuns:

Fi atent la mine aia destepti dau la geografie si aia prosti la instorie intelegi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Istorie :p

| alessutz11 a răspuns:

Istorie, ca la geografie a venit o profa noua si disperata, de pana si la lucrare am luat niste note... mai bine nu zic...

| MoonShadowxB a răspuns:

Geografie.

| Larisukaaa a răspuns:

Istoriee...prea multe limite la geografie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai sunt a 8 a dar eu am dat la geogra.

| Diiiiiia a răspuns:

Buna.
La istorie, tu?
Pa, pa

| Buburuzza a răspuns:

Geografiiiiiiiiie :X! \m/

| lolipop_9038 a răspuns:

Eu sunt a 7-a si mi se pare mai usor la geogra decat la isto. Plus ca la isto sunt ani si nume si multe altele da tu faci cum vrei eu doar ti-am spus:d

| mihai96 a răspuns:

Am dat la Geogarfie
A fost foarte usor!

Întrebări similare