Io as vrea 5 zile vacanta si 2 scoala
imi place scoala. nu astept ce nerabdare sa se tremine , dar cateodata asa ii de obositoare
Cred ca 99% dintre scolari isi doresc sa se termine liceul, si cand se termina, 100% mai vor din nou
Mie imi place foarte mult la scoala, si... imi pare rau ca sunt in clasa a8-a, mi-as dori ca acest an sa nu se mai termine.
anii de scoala sunt, de asemenea, cei mai frumosi ani din viata, ani de neuitat.
Nici mie nu imi place scoala dar trebuie sa invatam, ca daca nu avem scoala atunica nu stiam nimica si nici nu prindem un serviciu ca lumea, si ca sa fi destept trebuie sa inveti mereu ca sa devii destept, asta e cheia, invatatul face bine si prinzi un serviciu foarte bun.
Singurul lucru care nu-mi place la scoala e ca am teme... A, da.si ca ma trezesc dimineata Deci as putea sa mai rezist .nu,nu-mi doresc sa se termine scoala desi in unele zile ma intreb "nu se mai termina scoala asta odata? " dar imi place timpul petrecut cu colegii, si in plus acasa m-as plictisi.deci.SCOALA!
Nu vreau sa se termine scoala... ce sa fac dupa, sa ma angajez? Mai bine la scoala, distractie, prieteni, iubiri, mai punem mana pe o carte doua.
Ce bine era in generala as mai face multi ani de generala chiar daca aveam teme de facut e drept le mai saream.In liceu am avut clasa naspa nu mi-a placut deloc in schimb la facultate e foarte fain as da timpul inapoi sa mia fac inca 4 ani de fcaultate mai ales primul si ultimul. Dupa ce termini cu scoala incepe greul trebuie sa gasesti de lucru si pe vremurile astea cam greu si asa incepe plictiseala monotonia.Asa ziceam si eu cand eram mai mic sa termin odata cu scoala asta si acum imi dau seama ce bine era pe vremea aia.Asa ca bucurate cat mai poti de anii de csoala distreazate la maxim
Daca nu as merge la scoala...Nu as mai chicoti cu colega de banca in ora de mate, nu as mai juca x si 0 cu colegu din spate in ora de tehno, nu as mai rade la glumele profei de romana, iar in pauze, nu as mai vorbi cu cei de la alte clase...Deci,sincer,imi place scoala...Cand vine vorba de colegi...Cat despre teme...Nu pot sa zic ca suntem prea incarcati...Deci e ok...
Mie nu-mi place! dar stiu ca e importanta pentru a avea o meserie buna in viitor
DA DA! as vrea sa se termine scoala uneori e frumos dar alteori... nu vreau sa ma fac mare, mi-e frica de liceu, mi-e frica de tot, ajutati-ma, help me please I need help!