| AvalohAlyn a întrebat:

Cei ce sunteti la liceu, la ce profil sunteti si ce facultate vreti sa urmati? De ce?

Răspuns Câştigător
| thegatekeeper a răspuns:

Sunt la profilul "Stiinte sociale", clasa a XII-a, iar anul acesta vrea sau aplic la facultate la profilul "Geografia turismului". Mi-ar placea sa lucrez ceva in acest domeniu (turism) sau tattoo-artist (am de gand sa fac niste cursuri, insa ceva mai tarziu, fiindca mai am nevoie de pregatire).

4 răspunsuri:
| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Sunt la filologie.Inca nu m-am decis in legatura cu facultatea, dar cred ca o sa merg pe drept sau psihologie.

| gocops a răspuns:

Sunt la stiinte sociale si vreau sa devin gunoier(se castiga bine in strainatate)

| Seby52 a răspuns:

As vrea Mate-Info, vreau sa urmaresc Facultatea de Programare, Iasi. Am auzit ca este foarte buna in acest domeniu.

| Georgiana2505 a răspuns:

Buna. Eu sunt la profil matematica-informatica si vreau sa urmez facultatea de matematica si informatica din cadrul Universitatii Bucuresti.
Imi doresc sa urmez aceasta facultate pentru ca matematica e singura materie care ma pasioneaza si nu ma pot vedea lucrand in alt domeniu. Probabil voi ajunge profesoara desi nu multi isi mai doresc asta.

Întrebări similare