| PitikBhaa a întrebat:

Cei din clasele 5-8, cu cat ati terminat si ce premiu ati luat? Adica media generala si premiul care lati luat, 1, 2, 3 sau mentiune.Eu in a 5a am luat 9, 56 si an luat mentiune... iar de la alta clasa au terminat cu 9, 32 si au luat premiul 1

11 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Clasa a VIII-a - 10 (premiul I)
Clasa a VII-a - 10 (premiul I)
Clasa a VI-a - 9, 96 (premiul II)
Clasa a V-a - 9, 92 (premiul II)

9, 56 nu e o medie exceptionala. Premiul I cu 9, 32 rezulta ca acea clasa e mai mult decat varza.Asa ca putea fi si mai rau. La noi prima mentiune e cu. pregateste-te. 9, 94!
Bafta

| ParanoidKidu a răspuns:

Buna! cls a cincea :9.78 (premiul I), cls a sasea 9.93 (premiul I), cls a saptea (in care ma aflu): 10. (premiul I)

| maria11579 a răspuns:

Eu sunt in clasa a7-a, in clasa a5-a am avut media 10, iar intr-a 6 tot media 10, am luat premiul intai, evident. Dar, in cazul tau premiile se dau in functie de nivelul clasei. La tine in clasa nivelul este mai ridicat de cel al clasei de care ai spus ca s-a luat premiul 1 cu media 9, 32. De exemplu, tu poti avea si media 9, daca aceasta este cea mai mare medie de la tine din clasa tu vei lua premiul intai! Premiile se dau in functie de nivelul clasei. Sper ca te-am ajutat!happy

| fanepop a răspuns:

Pai pe 5 -10 premiul I (la 9ji ceva tot intai la 8.50+ II pana la 9 de la 8 pana la 8.50 III de acolo in jos mentiuni) pe cls 6 media 10 tot dupa regula aia pentru ca avem in clasa tot felul de copii de la 5 la 10... Funda?

| AlynaC a răspuns:

Poi premiile se dau in ordine descrescatoare. Daca la ei cea mai mare medie a fost 9, 32 din cauza asta a luat premiul 1. Daca la voi ati avut mai multi colegi care au luat medii mai mari din cauza asta ai cazut la mentiune chiar daca ai avut media 9, 56happy

| Ciocoflencea a răspuns:

Pai depinde de nivelul clasei cine stie poate ala sau aia avea cea mai mare mediewinking si eu intra 5 a am avut 9, 86 si am luat premiul 1big grin, iar anul asta tot 9, 86 dar nu se stie sigur ce premiu iauwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

9,94 prima mențiune, 7h30 laughing? Cum dracu`? Oh wow.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clasa V:9.94(Premiul I)
Clasa VI:9.89(Premiul I)
Clasa VII:9.89(Premiul I)
Clasa VIII:9.92(Premiul I)

| Simooxd a răspuns:

Clasa a V-a -9.82 [premiul 2]
clasa a VI-a-9.89 [premiul 3]
clasa a VII-a-9.97[premiul 2]-asta o sa iau anul asta oh go on.
Totul depinde de nivelul clasei, se pare ca nivelul clasei tale, este ridicat.happy

| FataPrietenoasa a răspuns:

Clasa a5 a-media 10 si premiul I
Si in clasa a6 a tot media 10 si tot premiul Iwinking

| byankaaaaaaa a răspuns:

Pai se da in functie de cat de multi au medii mari in clasa respectica. Adica la tine in clasa inseamna ca sunt mai multi cu medii mai mari decat tine, iar in clasa cealalta nu.happy