| Panteraa a întrebat:

Ceva teme interesante pentru speech uri la engleza? Nu vreau sa fie ceva banal. Nu prea am idei decat subiecte din astea comune si obisnuite.

8 răspunsuri:
| anamariarot a răspuns:

Eu in clasa a 11-a am facut unul despre 3 obiecte pe care le-as pastra intr-o capsula a timpului, obiecte pe care sa le gaseasca o persoana peste multi ani. laughing Poti aborda teme stiintifice sau SF, poti vorbi despre o personalitate, dar aducand in discutie aspecte mai putin cunoscute, poti vorbi despre cele mai ciudate mancaruri din lume, despre toate dubioseniile pe care le inventeaza asiaticii, disparitii neelucidate, cele mai dure inchisori, clonare si oaia dolly, hibrizi umani si aproape orice iti trece prin cap

| tpuuser999 a răspuns:

Pentru scoala, poti alege discursul lui Lincon "Four score and seven years ago", sau a lui Roosevelt de la Pearl Harbour "a day that will live in infamy"... desi sunt cam banale.

Teme mai dubioase, din filme: prezentari de la inceputul filmelor de groaza ale lui Alfred Hitchcock, discursul lui DiCaprio din Django (foarte rasist), discursul lui Mel Gibson din Braveheart, sau discursul presedintelui din Independence Day.

| tpuuser999 a răspuns (pentru tpuuser999):

Dar daca nu te referi la discursuri celebre ci la teme de discurs, raspunsul lui MariusMarius07 este la fix. As mai adauga ca teme: siguranta pe internet, cyber-bullying, oraganizarea sistemul scolar, ce ii lipseste transportului in comun pentru a invinge automobilele.

| AdelaElena88 a răspuns:

Ai putea aborda teme precum masoneria, poti vorbi despre codul lui davinci, despre feminism, povestea unui om de succes care a fost foarte sarac s a ajuns un om foarte respectat si instarit, sau poti sa te inspiri de aici https://www.youtube.com/watch?v=UfZ8Yz6VpCI si sa vorbesti despre Pasvante Chiorul :)) Mie mi-a placut mult clipu ul :))) Bafta

| OmulTalentat a răspuns:

How I meet yout mother

| MariusMarius07 a răspuns:

Ai putea vorbi despre importanta copacilor in lume, despre poluarea mediului, dependenta de internet, sunt multe teme daca stai sa te gandesti.

| 101andrei101 a răspuns:

Ai putea vorbi despre illuminati. M-i se pare interesant

| Easyscorpions a răspuns:

Humans vs Robots