Mai intai stabileste-ti la ce facultate dai si invata in principal pentru. admitere ( asta daca deja esti de nota 5-6-7-8 la variantele de bac). Apoi du-te la prietenul/a tau cel mai bun si da-i cablul de alimentare de la pc. si spune-i ca daca ti-e prieten nu ti-l va da pana la bac. Cu cat mai multe lucruri ce-ti distrag atentia cu atat mai rau. La bac daca iei sub 8-9 e rusinos dupa parerea mea. Si asa o sa aveti note unflate ( cel putin unele) si profesori/supraveghetori incompetenti sau lowliferi ( dupa cativa ron). Un sfat: nu fa contestatie decat daca esti absolut sigur ca s-a facut o greseala flagranta sau daca ai picat la ceva . Fapt: 90% dintre contestatii se rezolva prin micsoratul notei...stiu din experienta si de la corectori ( profe de meditatii). Majoritatea profesorilor sunt frustrati pentru. volumul de "munca" pe care-l depun si remuneratia mica asa ca in inteligenta lor, isi pun in cap sa transmita mesajul: nu mai faceti contestatie ( sa muncim noi mai putin) ca va ardeti. In fine, suna subiectiv dar eu cred ca sunt obiectiv. Bafta la bac.
Daca n-ai chef nu mai invata! inseamna ca stii prea multe d-aia n-ai chef apoi facultatea e facultativa.
PuяpℓeMusic, nu depinde viitorul nimanui de jegul ala de bac, e doar o gluma proasta. conteaza pana la urma sa fie luat acolo cu niste note mediocre. Examenul de admitere la facultate(cei care dati) e cel care conteaza cel mai mult! Pentru ala pregatiti-va! O sa vedeti unii dupa ce dati bacu' despre ce e vorba si s-ar putea sa-mi dati dreptate macar 50-60%!
Aoleu... pune-te serios pe invatat pentru ca de asta depinde viitorul tau mai ales ca esti cls a12a...