E de bun simt totusi, daca te pui serios pe ea o inveti si o inveti repede. daca mai ai si un profesor bun, iti usureaza munca enorm. eu cand m-am apucat aveam doar notiuni vagi si nicio perspectiva la probleme, iar acum pot spune ca ma descurc cel mai bine la chimie, dintre materiile care ma intereseaza.
Bună,
Nu, nu chiar. E mult mai frumoasă decât chimia anorganică care pentru mine, îţi spun, a fost groaznică.
E mult mai grea decât chimia anorganică. Sau cel puţin aşa mi s-a părut mie.
Eu mereu i-am spus "chimie cu faguri" şi am avut mereu probleme la acest obiect.
Mulţi spun că dacă înveţi radicalii şi chestiile alea de la început e foarte uşoară. Eu îi cred pe cuvânt. Mie în liceu mi s-a părut infernal de complicată şi în acelaşi timp inutilă în ceea ce mă priveşte.
E adevărat, dacă vrei să faci medicină, trebuie să bagi în tine chimie organică la greu!
Succes.
E grea ca si chimia anorganica, daca nu inveti de fiecare data lectia, va fi si mai grea deci succes!
Nu, nici nu se compara cu chimia anorganica :* E foarte foarte usoara daca inveti constant :* pupici
Nu... cea anorganica care o faci in a 9a e mult mai grea chimia organica este frumoasa Funda?