| Armen a întrebat:

Chimia organica este complicata?

Răspuns Câştigător
| NickiMinaj a răspuns:

E de bun simt totusi, daca te pui serios pe ea o inveti si o inveti repede. daca mai ai si un profesor bun, iti usureaza munca enorm. eu cand m-am apucat aveam doar notiuni vagi si nicio perspectiva la probleme, iar acum pot spune ca ma descurc cel mai bine la chimie, dintre materiile care ma intereseaza.

7 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Nu, nu chiar. E mult mai frumoasă decât chimia anorganică care pentru mine, îţi spun, a fost groaznică.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

E mult mai grea decât chimia anorganică. Sau cel puţin aşa mi s-a părut mie.
Eu mereu i-am spus "chimie cu faguri" şi am avut mereu probleme la acest obiect.
Mulţi spun că dacă înveţi radicalii şi chestiile alea de la început e foarte uşoară. Eu îi cred pe cuvânt. Mie în liceu mi s-a părut infernal de complicată şi în acelaşi timp inutilă în ceea ce mă priveşte.
E adevărat, dacă vrei să faci medicină, trebuie să bagi în tine chimie organică la greu!
Succes.

| FoarteLetargic a răspuns:

E destul de grea. Trebuie sa inveti lectie cu lectie.
Funda?happy

| blackrose7911 a răspuns:

E grea ca si chimia anorganica, daca nu inveti de fiecare data lectia, va fi si mai grea deci succes!winking

| Logout a răspuns:

Nu, nici nu se compara cu chimia anorganica :* E foarte foarte usoara daca inveti constant :* pupici

| ericbest a răspuns:

Nu... cea anorganica care o faci in a 9a e mult mai grea chimia organica este frumoasawinking Funda?big grin

| Armen explică:

Eu invat medicina generala fac pregatire si de asta intrebam happy

Întrebări similare