| TrollingFace a întrebat:

Chinezi mananca cu betisoare de ce nu mananca cu frculita, lingurita sau cu mana dar nu cu betisoarele elea stau 5000 de ani sa manance.

4 răspunsuri:
| Birjaru a răspuns:

Cu alea se mananca niste bulgarasi bine legati de orez, e foarte practic sa mananci bulgarsu' respectiv cu betigasele.

| ღClauuღ a răspuns:

Pai pentru ei asta inseamna lingurita, furculita la ei asa e traditia, cum si noi ne mi-am de betisoarele lor asa se mira si ei de linguritele si furculitele noastre.

| LoStEyEs a răspuns:

Tocmai asta dadeam la istorie laughing bine, nu e istoria romaneasca, dar in finewinking ei considerau oamenii care nu mananca cu betisoarele niste imputiti laughing Erau foarte finuti la ceea ce faceau, si foarte generosi. De ex daca cineva venea in vizita la ei, musafirul trebuia sa se descalte la usa, iar chinezul il poftea in casa si ii dadea un mic paharel cu ceai laughing Dar esentialul e, ca ei erau foarte finuti si respectabili, si considerau oamenii care mananca cu mana foarte neglijenti, si ca nu au reguli de igiena happy
P.S. Pe vremea aceea nu existau furculite, dar daca acum exista, se pare ca traditia continua ( cine vrea sa o continue, cine nu, si ii convine mai mult sa manance cu furculita, mananca cu furculita tongue )

| Callme a răspuns:

Si eu ma gandesc la asta, dar probabil asa e traditia lor, asa au fost invatati, asta fachappy. De ce nu te intrebi de ce mananc, carne de caine?laughing