Eu am citit REM de Mircea Cartarescu si mi-a placut.
Consider ca perioada in care a scris Mircea Cartarescu "REM" era o perioada "nealterata" ( ma refer la formatia lui de scriitor) in comparatie cu cartea "De ce iubim femeile?", care mi se pare cam comerciala. "REM" este incarcata de simbolistica, profunzime si daca vrei sa o descoperi trebuie sa o citesti si a doua ora. Eu asta am facut.
Eu l-am citit anul asta la scoala, ...am dat teza din el,. da, e frumos,... fantasticul si realul se mbina foarte bine si textul e destul de interesant,.
Am terminat-o si eu acum putin timp. Da, mi-a placut, este scrisa intr-o maniera, care te face sa n-o mai lasi din mana, plus si acele jocuri ale copilariei, care mie, mi-au adus aminte ca nu de mult timp, si eu eram protagonista in ele. Svetlana, Balena, Ada, Carmina, Puia, Ester si Garoafa, si-au "jucat rolurile" exceptional.
Am citit astazi cateva pagini si e interesanta. Stiu in mare despre ce e vorba in ea fiindca mi-a spus o profesoara acum cativa ani.
Nu dar am citit mendebilul care mi s-a parut cal mai tare. Mircea Cartarescu este un bun scriitor
anonim_4396 întreabă: