La Romana a fost foarte usor, nu usor.
La Matematica a fost foarte greu, nu greu. 70% din subiecte au fost subiecte tip care se gaseau in 1, maxim 2 variante din cele 100, ultimele publicate in 2009.
La Informatica (obiectul la alegere), a fost nivel mediu, accesibil tuturor.
Oricum daca inveti o sa-l treci. Eu l-am trecut fara pregatire.
Succes!
La matematica nu am reusit nici din a doua incercare. La geografie si romana au fost subiect accesibile tuturor, chiar si pentru cei ca mine care nu s-au omorat cu invatatul.
Ca organizare... militarie a fost... a incercat un baiat sa se uite la mine, dadeam proba la matematica, si ne-a spus ca ne da afara imediat pe amandoi. O secunda nici nu stiam de ce. Cand am trecut pe hol am vazut exercitii rezolvate pe tabla in alte clase, ca doar acolo nu bate camera.
Buna! Eu am dat Bac-ul anul acesta. Am fost la profil real: matematica-informatica. La romana si matematica mi s-a parut relativ usor, insa la informatica am intampinat niste dificultati, pentru ca domnul ministru a hotarat sa dea aceleasi subiecte si la cei de la mate-info simplu si la cei de la intensiv informatica. Intr-adevar, daca te straduiai putin sa inveti, nu aveai cum sa nu iei Bac-ul.