Apare in serialul,, Supernatural'' (nu mai tin minte ce episod). De exemplu se pune cineva in fata oglinzii si spune,, Bloody Mary'' de cateva ori. Imediat apare o fata in oglinda ce ii curge sangele pe fata. De asemenea si celui ce i-a rostit numele in fata orglinzii incepe sa-i dea sangele pe fata si moare.
Bloody mary... ce subiect aveti voi in discutie este doar o fantoma dintr-un film scary care obisnuia sa omoare oamenii cand era invocata! nu sunt chestii reale! daca ar fi omorat oameni, era deja un subiect la stiri, nu credeti?
Bloody mary pfff este o legends desprea ea dar cica sa nu te duci la baiae sa nu spui de nu stiu cate ori bloody mary sa ai lumanari si o biblie apoi te duci la o oglinda zici de 3 ori bloody mary si cica apare dar nu se stie inca poti sa te uiti la film
Sunt mai multe variante ale legendei.
Se zice ca era o fata singura la parintiti.Intr-o noapte tatal sau a gasit-o moarta in camera ei.A luat-o si a ingropat-o in curtea casei, dar a legat un clopot de mana ei ca daca cumva nu este moarta sa suna din acel clopot si tatal sau sa vina sa o dezgroape.Mama sa statea pe mormantul lui Mary si plangea in continuu.Iar sotul ei a injectat-o cu somnifere ca sa o poata duce in casa.
Dimineata urmatoare tatal lui Mary a observat ca acel clopot era rasturnat si repede a dezgropat-o.Dar prea tarziu. Fata era moarta, plina de sange si fara unghii pentru ca acestea erau prinse in capacul coscigului.
Alta legenda spune ca era o femeie care avea un baietel iar acestia au suferit un grav accident in urma caruia baietelul a murit iar fata femeii s-a desfigurat. Dupa acest incident s-a mutat inapoi cu parintii, iar acestia au ascuns toate oglinzile din casa ca sa nu se vada femeia.Intr-o noapta a fost foarte curioasa cum arata si s-a uitat intr-o oglinda.Ea s-a speriat foarte mult de infatisarea ei si atunci s-a spanzurat.
Sau o alta varianta ii ca omoara oameni ca sa isi razbune fiul mort.
O alta legenda spune ca era o fata care is facea nunta.Au ajuns la cel moment ca trebuia s-a taie tortul iar chiar in aceea clipa cand a luat cutitul in mana a cazut candelabrul pe ea si a murit.
De atunci daca cineva o cheama apare in oglinda in rochie de mireasa cu un cutit in mana si plina de sange.
Eu legendele astea le stiu sper ca te-am ajutat.