Anca,sa nu crezi ce zic ceilalti, am vazut poze cu gaga de cand era mica si nu arata ciudat(era fata, in niciun caz baiat). restul sunt barfe de prost gust
Dacă vorbim de orientarea sexuală, atunci nu ştiu. Tind să cred că este normală, însă nu bag mâna în foc.
Dacă vorbim de ea ca persoană, aş spune că e exagerată, însă într-un sens bun. Îţi trebuie mult curaj pentru a te afişa în astfel de ipostaze, iar eu admir asta, oricât de controversat ar fi. Măcar, atunci când va muri (cu toţii murim, nu-i asa?), va şti că şi-a trăit viaţa din plin şi că nu a regretat nimic din ceea ce a făcut.
Normala? Nici intr-un caz...Am auzit ca si-a vandut sufletul celui rau in schimbul faimei si gloriei.
D. niciuna din variantele de mai sus
normalitatea nu e punctul ei forte
Cred ca este A.o bisexuala
C. o femeie normala ce cauta asta in aceeasi fraza cu Lady Gaga?!
@Ema ah, nu numai ea mai sunt multi care si-au vandut sufletul diavolilor pentru faima .
C. O femeie normala! Ce aveti toti cu ea? Canta frumos, etc... Vi s-a pus pata pe ea asa. Macar de-ati avea faima ai!
Nui bisexuala nici lezbianca e cam ca majoritatea femeilor din Romania. cu putin apetit gay, costumatie cat mai extravaganta sa atraga atentia si prostie crunta
Oana4340 întreabă: