| Nevroza a întrebat:

Cine este de acord, la subiectul 3 de la bac, la romana sa dea, in loc de opere literare jocuri video, exemplu: analizeaza povestea jocului Far cry 3. 2 scene semnificative. Cati ar lua bacul in formula asta?

17 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Dupa parerea mea, la romana ar trebui introdusa compunerea unui CV si o CERERE pentru a obtine diploma de bac!

Multi absolventi de liceu nu stiu sa formuleze nici macar o cerere simpla! tongue
Ce sa mai vorbim atunci de analize literare, cand si formularea unor acte de nici o pagina este problema?

| Adry05 a răspuns:

Penibil

| anamariarot a răspuns:

Mai bine s-ar introduce gramatica. Văd în jur foarte multe persoane care nu stăpânesc niște noțiuni elementare, iar mie mi se pare de bun simț să-ți cunoști propria limbă.

| Nevroza explică (pentru anamariarot):

Gramatica este grea si ar trebui lasata in programa de liceu si literatura in gimnaziu, inversate. Bine spus!

| NGheorghe a răspuns:

Ce rost ar avea? Dacă s-ar cere Far cry sau CS Go atunci majoritatea elevilor s-ar ocupa cu operele literare... și tot n-ar ști happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, chiar si dintr-o carte preferata.
Daca povestea unui joc video este una epica, de ce nu?
Important e sa se aplice si un pic de notiuni de teorie literara, astfel ca analiza sa fie facuta cu rost, nu banale rezumate la nivel de ciclu primar.

| Alfred0703 a răspuns:

Eu nu sunt de acord cu romana ca materie de bac, mai ales la profil real.

| Petrovic a răspuns:

Dacă s-ar da din jocuri video, eu l-aș pica.

| kopli a răspuns:

Nici cat pana acum. Nu toti sunt gameri.

| Nevroza explică (pentru kopli):

Nu toti si citesc.

| kopli a răspuns (pentru Nevroza):

Da, se vede dupa cum scrii!

Mai uita-te in oglinda!

| kopli a răspuns (pentru Nevroza):

Nu ai avut replica si, ai debitat si tu o gogomanie.

Si tu ai comentat pe masura

| seularts a răspuns:

Hahaha, ce funny esti. Ce te face sa crezi ca poti lua bacul daca iti pica subiectul ala?

| Nevroza explică (pentru seularts):

Faptul ca is gamer... 2 scene semnificative din CS GO rolling on the floor)