Maresalul, desigur. maryfan - regele nu a fost presat de nemti, ci de comunisti, in spate cu armata rusa...
Nu pot spune ca stiu foarte multe despre acest lucru, dar imi voi spune parerea pe baza datelor pe care le stiu.
Din punctul meu de vedere Mihai I a gresit parasind pur si simplu tara fiind totusi presat de nemti, dar nici Ion Antonescu nu a facut lucruri mult mai bune de atat avand in vedere ca era de partea lui Hitler si in tara noastra avand loc in aceea perioada genocide.
Nu pot spune care ar fi cel mai potrivit pentru asta, dar daca ar trebui sa aleg dintre cei doi as alege Mihai I
Erou este fara indoiala Maresalul Antonescu, deoarece a luptat pentru reintregirea patriei, pentru demnitate pentru onoare, pentru credinta impotriva barbariei bolsevice, Mihai (ca nu merita sa-i spun rege) a radat tara din cauza lui au murit zeci de mii de soldati romani dupa actul de la 23 august, iar dupa abdicare a fost despagubit de Stalin si Churchil din aurul Romaniei. Mihai a fost cel mai rau lucru care s-a intamplat Romaniei
FilipJicha întreabă:
AdelinRO123123123 întreabă: