Amice, cînd ai pus această întrebare ai crezut că ai inventat apa caldă?
N-am înţeles de ce pui această întrebare în special liceenilor?
În 1958, cînd am fost eu în clasa a 5-a, am aflat acest lucru şi de atunci mi-a rămas aşezat în memorie.
Matale ai aflat acest lucru abia în anul al doilea de facultate, la arhitectură?
Este adevărat că din cauza greşelilor matale de limbă românească nu se vor dărîma castelele pe care vei fi solicitat să le proiectezi dar va zîmbi amar corectorul de la editură şi dacă îţi va da drumul unui astfel de text nu vei şti în ce gaură de şarpe să te ascunzi pentru a te salva de ruşinea ce te va acoperi.
Scuza-ma daca sunt impertinent dar, esti anul 2 la facultate, ce sunt cu intrebarile astea? Pai daca nu te intrebam cati ani ai as spune ca esti prin clasa a 6-a. Acum am citit si raspunsul lui corolav si ii dau dreptate.
De cand are istoria o disciplina? Istoria este scrisa de invingatori, nu de invinsi. De ce nu va invata asta la scoala? Trist...
Pentru cultura ta generala pun asemenea intrebari doar pentru cei care vor sa isi arete inteligenta asa ca poti sa nu raspunzi foarte usor.
Sa isi "arete"? La ce cursuri de gramatica limbii romane mergi? Tu ce faci pe TPU, sondaje? Fa-ti temele in alta parte!
Aratami tu o tema in anul 2 de facultate ce are legatura cu istoria la profil de arhitectura. Si oricum daca era sa nu stiu puteam foarte bine sa caute pe Google. Asa ca vezi-ti de treaba.
Esti anul 2, arhitectura? Si scrii atat de rau romaneste? Cine a avut curajul sa te accepte la facultate? Du-te bai fato si fa-te ospatarita. Nu se cere carte multa, trebuie doar sa stii preturile, si putina matematica elementara. Damn!
P.S. Cunosti originea coloanelor dorice? Eu le cunosc, si nu sunt arhitect
Fie cum zici tu lasa ca sa iti fac pe plac ma duc la vara sa fac practica la un bar daca te pasioneaza pe tine oricum las-o cum zici tu ai auzit si u de un cuvant si esti mare si tare. De ce sa imi pun intea cu tine? O zi buna!
MiSeSpuneTyna întreabă: