| asasaasa a întrebat:

Cine este Nelson Mandela? a-ti auzit de el?-http://www.youtube.com/watch?v=wEoK4KGMO54

10 răspunsuri:
| fgsdfgdfgdsfgfd a răspuns (pentru MMihai):

Rasist imputit ce esti.El a fost presedintele Africii de Sud. Alb retardat pierdut mintal.

| valentingb a răspuns:

Orice om intreg la cap si cu un minim de cunostinte politice, istorice si geografice, a auzit de el, si de Apartheid, si de anii petrecuti in puscarie, si de faptul ca a fost presedintele Africii de Sud.
E ca si cum n-ai auzit de Hu Jin Tao.

| asasaasa explică (pentru valentingb):

PaI da bine gogule intreg la cap eu cred ca sunt, tu poate mai putin...

| valentingb a răspuns (pentru asasaasa):

De unde stii ca ma cheama Gogu? Ma spionezi cumva? Nasoala treaba.

| asasaasa explică (pentru valentingb):

E clar...esti prost

| valentingb a răspuns:

Poate. Sau poate doar imi place sa-mi bat joc de tine. De ce te-ai adresat asa lui sublimedani89? Cred ca meriti sa-mi bat joc de tine mai mult, dar mi-e de-ajuns sa raportez rspunsul tau : jignire + atac la persoana laughing ce-am sa ma amuz cand n-o sa mai fii pe-aici.
Eu nu te-am jignit, pustiule, nu am zis ca nu esti intreg la cap, si nici ca ai fi prost. Daca vrei sa ataci pe cineva mergi pe un forum, nu pe TPU.

| sublime89 a răspuns:

Nu e prea bine ca n-ai auzit de el pana acum.

| asasaasa explică (pentru sublime89):

Lasa ca nu i nici o problema, nu ti face tu griji...raspunde totusi la intrebare, cine e?

| sublime89 a răspuns (pentru asasaasa):

Un fost presedinte sud-african, luptator impotriva apartheidului si pentru drepturile negrilor din Africa de Sud. A stat la inchisoare 27 de ani pentru asta. Dupa ce a fost eliberat a castigat premiul nobel pentru pace si a castigat alegerile prezidentiale din 1994.