| Mary Marry a întrebat:

Cine este scriitorul vostru preferat?
De ce va place?
Ce opera de a lui va place cel mai mult si de ce?

Multumesc pentru raspuns happy

Răspuns Câştigător
| stresu a răspuns:

Nu pot sa aleg doar unul, dar desi nu sunt fana SF, Isaac Asimov si Frank Herbert sunt in topul preferintelor pentru ca chiar stiu sa iti puna creierul in miscare si sa transmita un mesaj. Recomand seriile "Fundatia" si "Dune" tuturor.
In rest Jeffrey Eugenides cu "Middlesex" si "Sinuciderea fecioarelor" - e mai bun filmul si Johna Fowles care chiar stie sa scrie carti foarte diferite, dar foarte inteligente.
As putea continua mult si bine, dar cred ca ma opresc aici. Spor la cititul de vacanta!

7 răspunsuri:
| Cσσкiє a răspuns:

Bună. Scriitoarea mea preferată este Ann Brashares. Mi-am cumpărat cele 4 romane "Pantalonii călători". La început, credeam că sunt copilăreşti, dar sunt cărţi pentru adolescente. Îmi place de ea pentru că scrie cărţile cu foarte multă sensibilitate, se vede că e un om deosebit. Îmi plac foarte mult cărţile, cu atât mai mult cele scrise de ea. Are un suflet sensibil, şi se regăseşte în scris. E un mod în care îşi poate manifesta liber fantezia. Tu ce cărţi preferi? happy.

| sandy a răspuns:

Sven Hassel e cel mai tare scriitor, toate cărţile lui îmi este pe plac.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Imi place Radu Tudoran, pentru ca romanele lui (preferatul meu e ciclul "Sfarsit de Mileniu") sunt scrise ca si cand ar dialoga cu mine, cititorul. La fel sunt si "Acea Fata Frumoasa" si "La Nord de Noi Insine", doua minunate carti de calatorie pe care le recitesc oricand cu nespusa placere. Ma face sa imi imaginez atat de bine locurile prin care a trecut, incat parca as fi fost eu insami acolo.

| DiAnne_8069 a răspuns:

Imi place Shakespeare.Imi place foarte mult Romeo si Julieta pentru ca e romantic.

| Aiicha a răspuns:

Mircea Eliade

| darkgirl_9581 a răspuns:

Jane Austen. Iar cartea preferata scrisade dansa e romanul " Mandrie si prejudecata " o poveste de dragoste intriganta, de mare succes care merita citita.

>big grin

| BuburuzAnna a răspuns:

Nu cred ca am neaparat un autor preferat, dar mi-a placut foarte mult "Invitatie la vals " de Mihail Drumes.happy

Întrebări similare