| ady46 a întrebat:

Cine ia de extrem de multe teme si vreau sa ma refer la clasa a 5-a?

4 răspunsuri:
| laurik1315 a răspuns:

Nu prea inteleg ce ai formulat. dar daca te referi la cate teme primesti in clasa a 5a, atunci da nu esti singurul. imi amintesc ca stateam pana noaptea tarziu sa fac temele, acum desigur le fac din an in pasti (sunt a8a). Inca imi amintesc ce ma strofocam si eu m-ai mergeam si la olimpiada si profii imi dadeau teme in plus si nu aveam timp sa le fac si muream... stateam pana tarziu, dar cand am ajuns in clasele mai mari am inceput sa neglijez temele (ceea ce nu te sfatuiesc), bine oricum inca am media 10 (cu care ma mandresc). Adevarul e ca in clasa a5a ai o groaza de teme. si eu am avut o groaza si scriam de ma durea mana

| Pinky13 a răspuns:

Știi, acum că ai trecut la gimnaziu, trebuie să te obișnuiesti cu temele multe. Eu acum sunt într.a 7 a, iar în clasa a 5 a și a 6. a aveam cam multe teme. În unele zile, excesiv de multe. laughing. Fă-ți tu timp și fă-le pe toate, că apoi tot tu vei pierde, eu așa am făcut în clasa a 6a, nu am mai învățat, nu mi-am mai făcut temele, și am scăzut...

| shadovv a răspuns:

Invata sa scrii si apoi vaitate de teme!

| Innovation a răspuns:

Eu sunt in clasa a 5-a si nu mai am deloc timp de relaxare.Am niste profesori la scoala! Mreu de invatat o gramada si de scris o gramada.Eu intru dupa-amiaza si ma intorc de obiecei pe la 6, iar cand ajung acasa nici nu pot sa ma odihnesc cand ma gandesc cat avem de scris si de invatat si imi trebuie mai mult timp...crying