Din cate am auzit,lumea nu e prea interesata de aceasta facultate. Daca iti plac limbile straine, dar si literatura cred ca facultatea de litere e cea potrivita. Poti ajunge profesor, ori la liceu, la facultate, ori ambele, traducator si cam astea imi vin in mine.Multi spun ca nu prea ai ce face cu literele,dar daca iti place,normal ca vei face meseria respectiva cu si din placere.
Am fosti colegi la facultatea de litere si nu e chiar usor,au destul de multe examene chiar din primul an,li se da mult de citit - cum e si logic,dar unii au intampinat si dificultati in a-i intelege pe profesori cand le predau la cursuri datorita limbajului elevat cu care li se prezinta "lectia".Nu iti spun toate astea ca sa te sperii, ci iti insir ce am aflat despre aceasta facultate, dar si ce mai stiu eu, ca sa iti faci o idee.
Daca doresti cu tot dinadinsul sa urmezi aceasta facultate sau daca vrei doar sa afli mai multe informatii, cred ca cel mai portivit lucru ar fi sa intrebi un profesor de limba si literatura romana; el iti va da destule detalii.
Paa
diAAAa întreabă: