Ai mare grija, intri pe un teren minat.Banuiesc ca ai 12 ani dupa nume.Eu zic sa intelegi faptul ca fiecare are o parere si nu te poti suprapune.Cat despre SS, se diferentiaza foarte mult de ceilalti satanisti prin multa meditatie, ei sustin ca isi imbogatesc chackra, si isi deschid al 3 ochi, si chestii de genu.Sunt foarte multe lucruri diferite, dar sunt si unele aspecte care te lasa masca.Pe scurt, sunt lucruri care nuse pot spune cu una cu 2. Oameni sunt curiosi, insa aceste lucruri pot face mai mult rau decat bine, ti-as sugera sa ramai ca si pana acum.E normal sa te atraga, ce e interzis ne atrage.Dar totu are o limita.
Răul întotdeauna este atractiv, pentru că dacă nu ar fi atractiv nu l-am urma și nu l-am accepta.
De aceea nu tot ce ne place trebuie să și facem; noi trebuie să facem binele și să ne împotrivim răului indiferent de sentimentele și de simțămintele noastre, indiferent de starea noastră. Noi trebuie să ne urmăm conștiința și să trăim ca niște oameni raționali. Altfel conștiința și rațiunea vor ajunge și ele rele.
Sunt doar niste simboluri.
Satana ca entitate n-a existat niciodata, a fost inventata de crestini.
La evrei era o functie provizorie aceea de acuzator.
Deci crezi că o să îți deschizi al treilea ochi?
Și când te ai trezit ce zi era?
anonim_4396 întreabă: