| Bianca1997 a întrebat:

Cine imi poate spune si mie 3 definitii ale comunicarii dar care sa nu se refere la interactiune sau la instiintarea oamenilor.Alti termeni.Va rog mult dau funda.

Răspuns Câştigător
| Artemisia a răspuns:

Buna Bianca!
Poti incerca linkul de mai jos, daca vrei...
http://ro.wikipedia.org/wiki/Comunicare

Sau pur si simplu daca vrei o definitie la cuvantul ''comunicare'', cauta in DEX sa vezi ce inseamna(ce este scris in DEX este ca o mini-definitie)
Si eu am avut de facut acelasi lucru la romana si am sris ce am gasit pe net, dar am scris si ce sria in DEX, iar profa a fost multumita.
Eu sper ca te-am ajutat!

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Comunicarea este o componenta esentiala a vietii, componenta care trebuie sa fie înteleasa cât mai corect pentru a-si atinge scopurile. Pentru a stapâni comunicarea trebuie sa o întelegem, sa întelegem elementele ei de baza.
În esenta, comunicarea reprezinta schimbul unei particule dintr-o parte a spatiului în alta parte a spatiului, particula reprezentând subiectul comunicat: un obiect, un mesaj scris, o idee. Acest mod simplu de întelegere a esentei comunicarii conduce la urmatoarea definitie:
„Comunicarea reprezinta considerarea si actiunea de a deplasa un impuls sau particula de la un punct sursa, pe o anumita distanta, cu intentia de a reconstitui la un punct de receptie, un duplicat/copie si o întelegere a ceea ce a emanat de la punctul sursa."