Khaled Hosseini-Vanatorul de zmeie
E o carte senzationala, care merita citita, orice-ar fi.Pace!
Mie mi-au placut regina de gheata de Alice Hoffman, Romanul adolescentului miop si Maitrey.
"10 negri mititei" si "Crima din Orient Expres" de Agatha Christie, "Cianura pentru un suras" si "Buna seara, Melania" de Rodica Ojog Brasoveanu, "Dracula" de Bram Stocker, "Enigma Otilie" de G. Calinescu si "Jane Eyre" de Chalotte Bronte.
Panza de paianjen (Cella Serghi), Crima si pedeapsa (Dostoievski), Rosu si negru (Stendhal), Enigma Otiliei
''Fiicele Evei'' este scris de Lynn Austin. Este foarte frumos! Iti va placea! Funda?
Dan Brown-Fortareata Digitala,Ingeri si Demoni, Codul lui Da Vinci, Simbol pierdut
Jules Verne-f. multe
Intoarcerea regelui...am citit acest roman si este superb... daca iti plac cartile de aventura, cisteste romanul acesta.
Buna pisicuta! Cel mai tare roman(serie de romane) care am citit-o este Academia Vampirilor.Stiiu! suna naspa,asa mi s-a parut si mie,dar te rog,doar incearca,este bestial:X:X!
Alte carti care mi-au placut la nebunie au fost: Singur pe lume,Academia printeselor,Jurnalul albastru,Geniu pustiu,Noaptea de sanziene,Descult, Pretty little liars(micutele mincinoase-bestiala, la fel ca serialul-o vei devora ) ...cam atat,depinde,desigur, si ce varsta ai: jurnalul albastru este o poveste incredibila, dar nerecomandata sub 15 ani-in timp ce academia printeselor se incadreaza intre 12-16 ani.
Sper ca te-am ajutat:*!
Iti recomand seria Twilight (ideal ar fi sa o citesti in engleza, dar e bine si in romana).
Diary of a Wimpy Kid (este nou, se gaseste in Romania si este si in romana.se traduce Jurnalul Unui Pusti)
La Medeleni(este foarte haios, dar si putin dramatic in ultimul volum adica al treilea.)
Sper ca ti-am dat idei... funda? vot?>
Eu ti-as recomanda sa citesti Cititorul din pestera pentru ca este foarte frumos fundita?
Romanul adolescentului miop...sau scrisoare de dragoste sau invitatie la vals
sunnygirly întreabă:
Yrynella întreabă:
anonim_4396 întreabă: