De ce va faceti toti temele pe internet? si dupa va mirati de ce nu luati bacul. sa fim seriosi. acestea sunt probleme rudimentare de clasa a 3 sa zic. si daca esti maiult de clasa a 3-a si intrebi cum se rezolva astfel de probleme. e grav. si te jignesti singur, chiar e asa de greu? m-am obosit sa cittesc doar 1 si a 3-a in timp ce iti scriu acum tie si repet. mi se par rudimenare. nu stiu poate o sa ma chinui sa o citesc si pe a doua. insa nu prea sunt sanse... mai vedeam pe unu care cerea rezumate, dar "nu de pe net", si deja vad prea multi copii... care nah. macar cei, generatia mea a scapat cat de cat de. retardismul generatiilor care urmeaza(cel putin in mediul unde traiesc eu.) insa cand ma uit la ce generatii urmeaza imi vien sa plang si sa ma rog sa nu ajunga aia sa imi plateasca mie pensia. sa nu te miri, daca continui in stilul asa ca te trezesti si nu iei bacalaoreatul(sau "bacu" mai simplu pentru tine)
eu te las. mi-am irosit timp scriinduti tie, si daca citesti mesajul, inseamna ca mi-am irosit si timp apasand pe bunonul post, sau raspunde(am pierdut timp sa ma uit si cum se numeste bunonul).
NicolaescuAlexandra întreabă: