| Crash94 a întrebat:

Cine mă poate ajuta cu o traducere din română în franceză? Sunt doar câteva rânduri. Mulţumesc!

Răspuns Câştigător
| GeaninaStefan a răspuns:

Tu nous manques beaucoup. J'ai passé beaucoup de temps, mais je tiens à vous dire ce qui m'est arrivé un jour. Nous avons organisé un projet sur ​​l'écologie. Chaque équipe a fait un panier de vert. Le plus beau a été mis en évidence à l'entrée de l'école. Une pause, une énergie des vagues entra en moi et a commencé à courir avec des collègues dans le couloir. J'ai accidentellement renversé cette cheminée, qui s'était répandue dans toute la salle. Tout le monde avait l'air étrange et personne ne m'a aidé. C'est la situation la plus embarrassante pour le moment. Mais maintenant, quand je me souviens que je peux dire que c'est l'un des plus drôles années de lycée. Je voulais trop impliqués dans tous les moments qui passent.

5 răspunsuri:
| คηĐЯээд a răspuns:

Buna!

Te pot ajuta eu. insa. nu ti-ar fi mai usor cu Google Translate? ^
Poftim aici link-ul :

http://translate.google.com/? hl=ro&tab=wT#ro/fr/

| Crash94 explică (pentru คηĐЯээд):

Nu traduce foarte bine google translate-ul. Am încercat de multe ori, dar are şi erori.

| GeaninaStefan a răspuns:

Te ajut dar da-mi cuvintele

| Crash94 explică (pentru GeaninaStefan):

Îţi simt lipsa foarte mult. Mi s-au întâmplat multe lucruri în ultimul timp, dar vreau să îţi povestesc ce am păţit într-o zi. Am organizat un proiect despre ecologie. Fiecare echipă a confecţionat câte un coş ecologic. Cel mai frumos a fost aşezat la loc de cinste, la intrarea în şcoală. Într-o pauză, un val de energie m-a pătruns şi am început să alerg cu colegii pe coridor. Din greşeală am dărâmat acel coş, care s-a împrăştiat pe tot holul. Toată lumea se uita ciudat şi nimeni nu mă ajuta. A fost cea mai penibilă situaţie în acel moment. Dar acum când îmi amintesc pot spune că e una dintre cele mai hazlii din anii de liceu. Aş fi vrut să iei şi tu parte la toate momentele prin care trec.

| ALECSHD a răspuns:

Te ajut eu.
Spune-mi.

Întrebări similare