Chiar nu sti niciun subpunct al problemei?
la a), b) si c) se face cu cate o conditie
la d) si e) nu ai decat structura liniara
lau f) si g) se rezolva elegant cu un alt vector in care:
v[poz]=val si poz reprezina numarul din mulimea A sau B iar val reprezina de cate ori apare el
la intersectie inseamna ca val sa fie minim 2 ori (o data in A si una in B) iar reuniunea afisezi tot vectorul v cu val mai mare ca 1.
Pai daca stii ca aici nu se fac teme? mai pui si intrebari tampite vrei explicatii? uitete in caiet, sau poate ca esti genul de elev/eleva smechera cara nu scrie la ora de info, pfoai ca doar ce trebuie sa stea pe fb omu
Comentarii tampite? vezi cum vorbesti in afara ca nu stii sa ti faci si tema mai faci si pe interesanta daca ai toate lectiile atunci stii sa ti faci singura temele, in schimb stai aici si ne irosti noua timpul citinduti intrebarea, ia pune mana pe pix si pe foaie ca iti zic eu ca nu e as grea problema aceea mai ales ca daca ai doar o problema ca tema nu 10 cum dau de obicei profele ar trebui sa fie floare la ureche. mult succes la teme.
Da, tampite pentru ca nu ma ajuti cu nimic. Eu nu oblig pe nimeni sa imi citeasca intrebarea. Cine o citeste e pentru ca vrea sa ma ajute. Daca as sti sa-mi fac tema nu as mai cere ajutorul. Degeaba am toate lectiile daca nu am inteles. Si da, sunt atenta la ore si chiar particip...dar nu trebuie sa-ti dau explicatii in legatura cu ce fac eu la ore. Daca vrei sa ma ajuti bine, daca nu multumesc pentru timpul acordat. La revedere.