| housen a întrebat:

Cine ma poate ajuta, nu am mai invatat de ceva vrema... aproape un semestru si acum termin clasa a 8-a si trebuie sa invat pentru examene:-s...cum sa ma apuc de invatat ca nu am niciun chefsad

Răspuns Câştigător
| Eduard a răspuns:

Gandeste-te ca trebuie sa promovezi examenele si ai nevoie de nitica medie ca sa intri la un liceu de Doamne ajuta.
Vrei sa iti pierzi viata maturand strazi? Sa fim seriosi, gandeste-te la cat de rau iti va fi daca nu pui mana sa faci ceva in viata. Nu irosi sansa pe care o ai acum. O vei regreta mai tarziu. Cheful vine jucand/mancand/invatand asa ca ce sa mai zic. Pune laba pe carte si invata mai intai ce-ti place. Interesul iti va stimula dorinta/cheful.

E vorba de a vrea, nu de a nu putea. Altii nu pot dar ar vrea asa ca lasa mofturile, in armata nu te roaga sa te scoli din pat, dau cu tine pe jos.

Multa bafta!

3 răspunsuri:
| didiDia a răspuns:

Nu te mai apuca, nu mai are nici un sens. Examenele bat la usa si tu abia acum vrei sa te apuci? Eu cred ca topicul asta e scris la misto.

| grepolis111 a răspuns:

Ia si tu un energizant o sa te ajute! Terog imi dai funda!?

| housen explică:

Mai...didi e adevarat ca am zis ca nu am invatat, dar nu sunt cretin.stiu multe din clasa a8-a,iar acum vreau sa imi repet cat mai mult, dar nu am chef. sa nu cerzi ca sunt idiotstraight face