| Nastia a întrebat:

Cine ma poate ajuta sa fac un plan de afaceri? adica am nevoie de niste raspunsuri, atat. e un proiect pentru nota, am o schema cu tabele cu tot dar, am nevoie de indrumari.nu pot sa caut pe net:"ce scriu aici?".intelegeti.plss,.am nevoie de ajutor.

Răspuns Câştigător
| Brigitta a răspuns:

Hmmm, nu-mi dau seama numai din ce ai scris despre ce fel de categorie e vorba. Probabil e vorba despre analiza pietei si a concurentei, respectiv calitativ ce competitori ai la produsele similare. Deci cine-i concurenta ta cu vreun produs de o calitate inferioara, de o calitate comparativa sau cine are vreun produs pe piata de o calitate superioara fata de tine.

7 răspunsuri:
| User a răspuns:

De ce raspunsuri ai nevoie?thinking

| Ana_6509 a răspuns:

Nu ai pasii care trebuie sa ii urmezi pentru a-l face? Daca ii ai scrie-i aici, poate te pot ajuta.

| Brigitta a răspuns:

Welcome to the club laughing
Eu acum imi scriu licenta, fac un plan de afaceri.
Spune ce nelamuriri ai. Daca vrei vorbim pe mess big grin

| GiovannyGrandiossu a răspuns:

Colega daca ai nevoie de un plan de afaceri gata facut ca la carte la nivel de ASE Bucuresti facultatea de contabilitate, baga pe mess id-ul meu, e la fel ca aici, pe TPU

| Nastia explică:

Eu nu sunt inca la facultate dar trebuie sa iau nota pe plan de afaceri.am 10 in lucrare, deci vreau un 9 pentru plan. o sa scriu aici ce nelamuriri am.de ex:am un tabel de completat si al calitate produs am 3 subdomenii[sau cum le-o zice]primul:inferior, 2:comparativ, 3:superior.si sub astea 3 trebuie sa scriu ceva, ...si nu stiu.cum adica, calitate inferior?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apucate de invatat... nu mai cersi pentru nota cocalaro... laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau si eu un plan