| vip 2010 a întrebat:

Cine ma poate ajuta si pe mine cu raspuns la urmatoarele intrebari...happy a) Cand dati dreptate cuiva, dupa ce critesrii va ghidati in judecata personala? b) Simbolul justitiei (sau al dreptului ) este o femeie cu ochii legati, care are in mana o balanta. Analizati si comentati elementele acestui simbol.

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Eu raspund prima data la intrebarea b)Femeia cu balanta legata la ochi reprezinta faptul ca nu trebuie neaparat ca sa vezi pentru a crede ci trebuie sa cantaresti foarte bine faptele ca sa iti dai seama de adevarwinking
a)Personal in cazul meu dreptatea o are cel care stie sa isi sustine parerile cu argumente sanatoase si care stie sa poarte o discutie in contradictoriubig grin

8 răspunsuri:
| Emeraude a răspuns:

Raspunsurile la aceste intrebari se bazeaza pe opinia personala a fiecarui individ in parte, ceea ce ar trebui sa faci si tu! Nu implica nicio filosofie, e vorba despre punctul TAU de vedere, nu al altora! Nu te ajuta cu nimic daca iti rezolva altcineva tema asta... mai bine intrebai care este valoarea lui Pi.

| Moneyandfame a răspuns:

Mai, tu vrei sa-ti facem temele...

| nobody_9468 a răspuns:

A)depinde despre ce situatie este vorba, intodeauna incerc sa ma pun in postura ambelor persoane pentru a intelege mai bine situatia si dau dreptate aceluia care are mai multe argumente bazate pe fapte reale

b)simbolul justitiei este o femeie cu ochii legati, care are in mana o balanta deoarece(cred eu) cu toate ca este legata la ochi ea intelege foarte bine situatia, insa o face bazandu'se pe "balanta"pe cantarirea faptelor fiecaruia, pe adevarul din acele fapte...

altceva nu stiu sa zichappybig grin

bafta

| ~kostynela~ a răspuns:

La a) habar nu am
la b) cred ca vrea sa insemne ca justitia din romania e impartzialahappy
credbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A. greu mi se intampla sa dau dreptate cuiva si cand o dau ba zic asta doar ca sa nu se supere pe mine sau dau dreptate cand chiar este. Din punctul meu de vedere, dreptatea personala este punctul meu de vedere aprobat de altcineva sau dreptatea care ma intrece... judecata personala? sa inteleg ca dupa ce criteti ii dau unei persoane dreptate, acum depinde daca are sa nu dreptate. daca nu are, incerc sa ii explic mai usor punctul meu de vedere incercand sa o fac sa gandeasca mai bine. daca are, ii dau dreptate si gata! Este o intrebare cu foarte multe interpretari... poti suci toate raspunsurile incat te pierzi de tot.
b) Sa inteleg ca este timpul?! A comparat cu o femeie doarece este foarte schimbatoare, cu ochii legati deoarece femeile au intotdeauna dreptate(asta insemnad ca daca nu vad, se pot insela) si cu balanta in mana ...mai trebuie comentat rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai femeia cu balanta in mana este un simbol al justitiei.Este legata la ochi deoarece justitia e oarba si nu poate fi influentata de nimeni si de nomic(teoretichappy ). Iar balanta poate simboliza faptul ca trebuie sa iei in considerare ambele opinii pentru a lua o decizie... cel putin asa cred... dar ia fa-ti temele si singur:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ms de raspunsurile pe care leati dat pentru aceasta intrebare si pe mine ma ajutat ft mult.:X:X:X:X:Xlove strucklove struck:X

| Flavialoveyou a răspuns:

Ms de raspunsurile pe care leati dat pentru aceasta intrebare si pe mine ma ajutat ft mult .:X:X:X:X:Xlove strucklove struck:X