| fluturas20 a întrebat:

Cine-mi corecteaza si mie textul? Dau funda.

Pe zi ce trece sunt tot mai iritata de ceea ce vad ca e scris in ziar.
Nu exista zi sa nu vad un subiect despre suicid ajungand sa ma intreb:,,ce gandesc acei oameni de ajung sa recurga la asfel de metode josnice?"
Spun josnice deoarece pentru a recurge la o asemenea metoda nu-ti trebuie curaj, cum am mai auzit la altii.
Curaj iti trebuie sa continui, sa traiesti si sa lupti cu tine insuti.
E foarte usor sa renunti la viata, oricine o poate face, dar, sa mergi mai departe, sa infrunti realitatea si
sa traiesti cu speranta ca ziua de maine va fi o zi mai buna,nu oricine poate face asta dupa cum se vede.
Sunt oameni care ar da orice pentru a-si prelungi viata, oameni care s-au nascut cu dizabilitati si care totusi
in ciuda greutatilor nu renunta la viata. Iar un om sanatos,un om care are tot ceea ce este necesar pentru
a continua o viata normala,,isi pune strangul de gat".
Nu vreau sa judec pe nimeni ca nu sunt in masura, dar,pe bune acum, de ce in loc sa ne desteptam, noi ne prostim?
De ce in loc sa luptam, noi cedem? Si mai avem tupeul sa spunem
ca suntem un popor Crestin?
Suntem constienti unde am ajuns si chiar si asa fiecare se,, lupta" numai pentru el.
Parerea mea e ca suntem un popor mult prea egoist si invidios iar din aceasta cauza ne facem ca nu vedem nevoile altora.
Concluzia este ca noi singuri ne omoram poporul.

Răspuns Câştigător
| Inkubus a răspuns:

Pe zi ce trece sunt tot mai iritata de ceea ce vad ca e scris in ziar.

Nu exista zi sa nu vad un subiect despre sinucidere ajungand sa ma intreb:,,ce gandesc acei oameni de ajung sa recurga la astfel de metode josnice?''

Spun josnice deoarece pentru a recurge la o asemenea metoda nu-ti trebuie curaj, cum am mai auzit la altii.

Curaj iti trebuie sa continui, sa traiesti si sa lupti cu tine insuti.

E foarte usor sa renunti la viata, oricine o poate face, dar, sa mergi mai departe, sa infrunti realitatea si

sa traiesti cu speranta ca ziua de maine va fi o zi mai buna,nu oricine poate face asta dupa cum se vede.

Sunt oameni care ar da orice pentru a-si prelungi viata, oameni care s-au nascut cu probleme si care totusi

in ciuda greutatilor nu renunta la viata. Iar un om sanatos,un om care are tot ceea ce este necesar pentru

a continua o viata normala,,isi pune capat vietii"

Nu vreau sa judec pe nimeni, ca nu sunt in masura, dar, pe bune acum, de ce in loc sa ne desteptam, noi ne prostim?

De ce in loc sa luptam, noi cedem? Si mai avem tupeul sa spunem

ca suntem un popor Crestin?

Suntem constienti unde am ajuns si chiar si asa fiecare se,, lupta'' numai pentru el.

Parerea mea e ca suntem un popor mult prea egoist si invidios iar din aceasta cauza ne facem ca nu vedem nevoile altora.

Concluzia este ca noi singuri ne omoram poporul.

Este foarte adevarat acest context!
Ti l-am corectat. :*
Fundita? :**

0 răspunsuri:
Întrebări similare