| Dianaaa97 a întrebat:

Cine poate sa explice citatul urmator : " O poezie populara e conceputa de un om care simte si nici odata de unul care vrea sa devina poet "
Ajutati-ma va rog happy

Răspuns Câştigător
| idanna a răspuns:

Nu iti impui sa devii poet si sa te apuci de scris numai de dragul de a scrie poezii. Versurile respective trebuie sa exprime ceva, trebuie sa vina din suflet, numai o persoana sensibila si cu mult talent poate sa scrie versuri. Unul care vrea sa devina poet si isi impune acest lucru sau i se impune nu va reusi niciodata sa scrie doua versuri care sa semnifice ceva si care sa "iti mearga direct la suflet" daca nu are acel dram de talent si sentiment de care iti spuneam mai sus. De multe ori starea persoanei sau sensibilitatea ei o face sa astarna pe hartie versuri in diverse momente ale vietii fara ca cineva sa-i ceara "scrie-mi o poezie" la comanda. Poate chiar atunci este in pana de inspiratie si mai bine scrie niste versuri pentru o manea ca in astfel de cantece se "poarta " orice. Mai cauta si tu pe net:http://www.spiritualrs.net/Conferinte/GA281/GA281_3-Cuv2.html

3 răspunsuri:
| GabytzaDoolce a răspuns:

Incerc sa te ajut:in acest citat se spune despre un om simplu care poate sa faca o poezie populara, iar un poet nu ar putea niciodata sa o faca la fel de bine ca un om care simte ceea ce face...stiu ca nu prea are sens dar poate ca te-am ajutat.Succes! app imi dai mia fuuunda te rogg?

| liveplus a răspuns:

Daca vrei sa faci un argumentativ partea de inceput e usoara scrii despre egoism scriu doar sa se vada ca am scris si eu ceva.Dar ideaa de baza e ca cel care scrie o poezie doar ca sa ajunga poet nu va fi una prea buna autorului ne pasandu-i ce contina pe cand daca e din suflet ea va fi plina de imaginatie si sentiment.

| Dianaaa97 explică:

Va multumesc tuturor :*