Pai pe tvr1 au fost Sandy Bell, Voltron, Denver, Strumfii, Captain Planet, Sport Billy, Niels Holgersson, Nu pagadi, Ratonii, Maya the Bee, Heidi, Barbapapa, Testoasele Ninja, Cartea Cartilor, Serifii Stelari, Aventurierii Spatiului, Blackstar, Snorky, Gopo, Floarea cu 7 culori, Lolek si Bolek, Pantera Roz, Pif si Hercule, Macron 1, Diplodo, Mihaela, Miaunel si Balanel, Cei 3 mushchetari...nu stiu daca sunt toate din ultimii 10 ani dar cam astea sunt .
Chip si Dale, Timon si Pumba, Aladin, Ariel, nu mai stiu... daca imiu amintesc revin
Pfff pe Antena1 au fost multe: Spider-Man 3D, Sitting Ducks, The Boondocks, etc. etc... Astea din ce imi aduc eu aminte.
Stiu ca pe Antena 1 erau niste desene cu legume. cred ca se numeau Orasul Tomata. sau Tomata. nu imi mai amintesc. Oricum intreabrea asta imi aduce aminte de faptul ca eram mic mic. Pe tvr1, erau desene cu Ratusca cea Urata, Disney, Flipper, 101 Dalamatieni, Desene cu purcelusi, Era un desen cu rechini si delfini si cu un oras sub-acvatic, Desene cu printese(nu "printzesele"de acum ), desene cu curse de masini, Animax(pe Antena 1)... cam atatea imi amintesc eu.
O seara buna!
Daniel.
Eu.
Porki, Sailor moon, SonGoku, Pikachu (stiu ca aveam album, l-am completat pe tot, mai putin cu un abtibild -vroiam sa-l trimt sa castig nu stiu ce joc, ehee ce vremuri. Bagam la cornuri in mine, numai pentru abtibilduri. ). Si stiu ca protv, mai erau niste desene (sambata si duminica-incepeau la 6:00 ) (eu as de regula, incepeam la 7:30, insa in timpul saptamanii imi era greu sa ma trezesc. dar sambata era trezita de la 5:00, sa prin desenele. Asa, erau niste pitici, care "descriau" o poveste.
Afli toate desenele de demult http://desenelecopilariei.com/category/anime/saint-seiya/