| thezbx a întrebat:

Cine stie in C++ string-urile? daca am cuvantul "bacalaureat" si cerinta ca atunci cand gasesc o vocala in cuvant, dupa ea sa pun vocala pe care am gasit-o dar cu litera mare. astfel iese: baAcaAlaAuUreEaAt... cum fac sa adaug vocala mare dupa ce am gasit-o pe aia mica? am facut:
char s[20], voc[]="aeiou";
for(i=0; i

Răspuns Câştigător
| Radu284 a răspuns:

Ah, ok. Atunci mai creezi un vector. Citesti fiecare litera din primul, o copiezi in al doilea, daca este mare, atunci mai adaugi litera - 32 in al doilea vector.
Bineinteles, ai un contor pentru fiecare vector, amandoua cresc la fel, dar la al doilea vector se incrementeaza cu unul inainte sa pui litera mare.

8 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Nu stiu de ce nu pot sa pun tot "comentariul", ai aici schema logica:
http://pastebin.com/0ZUfsWfY

| Radu284 a răspuns:

Dupa ce ai gasit-o pe aia mica, scazi 32 din ea si gata.

| thezbx explică (pentru Radu284):

Pai degeaba scad 32 din ea, ca mie imi trebuie sa ramana si aia mica si sa pun si una mare. daca scad 32 din ea mi se pune direct vocala mare

| Radu284 a răspuns (pentru thezbx):

Ah, ok. Atunci mai creezi un vector. Citesti fiecare litera din primul, o copiezi in al doilea, daca este mare, atunci mai adaugi litera - 32 in al doilea vector.
Bineinteles, ai un contor pentru fiecare vector, amandoua cresc la fel, dar la al doilea vector se incrementeaza cu unul inainte sa pui litera mare.

| thezbx explică:

Asa o sa fac. Mersi!

No problem. In ce clasa esti?

| thezbx explică (pentru Radu284):

A 12-a, tu?

Eu am terminat de ceva timp...

Ai facut-o? Ti-a dat?

| thezbx explică:

Da, am rezolvat-o big grin