| ALeXaNDrALoVEpARa a întrebat:

Cine stie in ce an s-a nascut Emil Cioran? intrebare de cultura generala! bineinteles ca eu stiu dar vreau sa vad lumesa inteligenta!:X:XXXX

Răspuns Câştigător
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

08 - 04 - 1911 la Rasinari.

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne ce inteligent sint pentru ca stiu.

| costymaximus a răspuns:

Oricine poate raspunde la intrebarea asta, dand search pe google.Verificarea cunostintelor generale nu se face cu calculatorul conectat la internet in fata ta.

| Ady_4009 a răspuns:

Doare?

| Bacemi a răspuns:

Aceasta este o intrebare fara sens. Oricine se poate uita pe google si sa raspunda. Altfel ar fi daca ai intreba pe cineva fata in fata si ai sti ca nu iti poate raspunde decat daca stie cu adevarat. S-a nascut pe data de 8 aprilie 1911 la Rasinari. Nu stiam sincer sa fiu, m-am uitat acum pe google ca sa te lamuresc si sa vada si altii care probabil considera cautarea asta un efort supraomenesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine ca joci si tu Conquiztador...

| robyroby a răspuns:

Doamne, dupa o simpla cautare pe www.google.ro cu numele " Emil Cioran " gaseai asta -> http://ro.wikipedia.org/wiki/Emil_Cioran. Of, of, mai bine scrii aici 2 fraze, in loc sa scrii pe google 2 cuvinte.

Răspuns utilizator avertizat
| blue007eyes a răspuns:

Traiasca google ca nu ati mai bati cpul cu nimic, afli imediat ce te intereseaza laughing

luciana
| luciana a răspuns:

Emil Cioran s-a nascut la Rasinari la data de 08 04 1911 si a murit la Paris la data de 20 iunie 1995. oricine poate intra pe Google si obtine ce informatie doreste, este foarte simplu de aflat. Numai bine, Lucien.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Vai de mine! Cat de inteligent trebuie sa fii ca sa dai un simplu search pe Google.
Ah...Cand o sa vrei sa discutam DESPRE opera si ideile lui Cioran, atunci, da: poate dovedesti vreo urma de inteligenta. Deocamdata esti in faza de "stii si castigi".

| anna01 a răspuns:

Mai bine disctam conceptele din opera lui, metafizica, lucruri cu adevarat interesante, nu o data pe care orice copilas de 5 ani o gaseste pe net.Lumea inteligenta nu va raspunde la o intrebare atat de stupida.

Răspuns utilizator avertizat
| ionutarges a răspuns:

Cui Ii pasa? Apropo:inteligenta este capacitatea unui individ de a se adapta la situatii noi, nu sta in a memora ca o oaie creata niste date care nu te vor ajuta cu nimic in lupta cu ziua de maine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1901

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1911

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atata vreme cat exist google toata lumea care il acceseaza stie cand s-a nascut Emil Cioran.