| BellaVedeta a întrebat:

Cine sunt vecinii Frantei?

Dau FUNDA maree!
Va rogg?

Răspuns Câştigător
| Varsson a răspuns:

Uite, vecinii.
Elvetia,Spania, belgia, Italia, luxemburg, Germania
Si Anglia daca vrei sa o pui, dar nu prea merge.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Belgia, Luxemburg, Germania, Elvetia, Italia, Spania si Andorra.

| Melcul a răspuns:

Luxemburg, Germania, Elvetia, Italia Spania,

| AdrianDihoricescu a răspuns:

Băi, îmi bag ţigară în ce a ajuns şcoala românească, cum mă să pui o asemenea întrebare? Mi-ar fi ruşine dracu, să dau dovadă de o asemenea LENE si LIPSĂ DE INTERES încât să pun mâna pe un atlas, SAU SĂ DAU O CĂUTARE PE GOOGLE cu harta europei, şi sa ma uit dracu şi unde e FRANŢA cu ocazia asta, să am idee, şi apoi să văd care-s ţarile vecine. Dă-o bă, că nu-mi permit să folosesc vorbe prea dure că eşti un copil totuşi, dar dacă aş avea un copil ca tine, păi n-ai mai ieşi tu din casă până nu mi-ai desena harta europei şi ai pune tu toate ţarile la locul lor. Cum să pui mă o astfel de intrebare.

| ciocolatacupiperrosu a răspuns:

Daca iei un atlas cu harta Europei poti afla singura raspunsul sau chiar sa intri pe google maps, daca nu ai atlas, doar sa nu pui intrebari atat de...

| ciocolatacupiperrosu a răspuns:

E plin internetul de harti. Trebuia doar sa scrii pe google adica in bara aia de sus "harta europei" pe bune. Ne omoara facebook-ul de ce sa pierde timpul pe chestii de-astea inutile, mai bine face poze cat mai "interesante" si le punem pe facebook.
Trist si rusinos.

| M4riusT a răspuns:

Incredibil.

| BellaVedeta explică:

Deci in primul rand credeti ca a-si mai pune intrebarea daca as fi gasit harta, sau sa am un atlas?
In al doilea rand, stiu, sunt copil si stiu multe pentru scoala, dar, pe bune acum, nu putea-ti sa-mi raspundeti la intrebare, si gata?
Asa, nu se stie, poate le invat si eu!
+ Multumesc pentru cei ce au raspuns la intrebare!

| AdrianDihoricescu a răspuns (pentru BellaVedeta):

"DECI" ai reuşit să găseşti tpu.ro dar nu ai reuşit să găseşti google.ro? sau nu ştii să foloseşti google? hai să te ajut

http://goo.gl/MRdTm0

Ia vezi

| AdrianDihoricescu a răspuns (pentru BellaVedeta):

Đeci şi ca prin urmare, gen de aia ţi-am sugerat şi eram revoltat, care chestie că aşa bagi la cap adică learn the hard way, dacă depui efort, nu dacă-ti zice altu` answeru. Că mătăluţă n-ai probleme doar la geografie ai şi la limba română, cratima aia de 2 ori ai pus-o greşit, oare îti poţi da seama unde? Că dacă ai fi învăţat, adică ai fi ajuns singură la răspunsul corect, la raţiunea pentru care cratima e necesară, n-ai mai fi aşa de agramată şi astfel deci prin urmare gen, dacă ai ajunge singură la răspunsul privitor la vecinii Franţei, poate i-ai ţine minte pe viitor, şi chiar dacă nu i-ai ţine minte ai ştii măcar cum să afli rapid, şi nu te-ar putea minţii nimeni de exemplu că Senegal e vecină cu Franţa. Gen.