Astept cu interes un articol dintr-o publicatie serioasa, despre un profesor care isi bate capul zilnic sa scoata oameni din micii analfabeti plini de ifose si educati de Google. Atunci voi comenta.
Hartia igienica pe care e tiparit Cancan-ul nu este genul meu de lectura. Nici macar in baie.
1. Tabloidele gen Cancan nu sunt o sursa de informare demna de bagat in seama;
2.Comportamentul profesoarei, asa cum este prezentat de tabloid, este incalificabil pentru un cadru didactic (faptul ca este sotie de preot nu are nicio relevanta);
3. Elevii profesoarei in cauza au fost investigati / obsevati/ monitorizati de catre cineva? S-ar putea ca invectivele adresate lor de catre profesoara sa fie pe deplin justificate.Nu m-as mira de loc sa fie altfel daca elevii dansei sunt la fel cu cam 80 % din copiii de scoala care posteaza pe TPU!
Eu zic la fel ca @momo. dupa atitia ani ar fi momentul sa nu ne mai surprinda asemenea stiri.
Si nimeni nu a luat masuri? Pai cum ar fi sa-mi vina copilul acasa si sa-mi povesteasca ceva asemanator, iar eu sa nu fac nimic?
Pai ce nu stiai ca profesorii sunt cei mai imorali, si asta pentru ca ei cred ca daca au studiat intr'un domeniu, li se pare ca de'acum lumea e a lor, sau ca ceilalti trebuie sa li se supuna! asa e romanul nostru prost cu gandirea, ca daca ar stie ce e ala respect l'ar pune si in functiune, dar pana atunci avem de lucrat intai si intai cu propria noastra pers eliminand judecatile, si vrand sa fim oameni!