Mie mi s-a parut foarte usor...Ma astept la un 9-9. 50
La mate sunt de 5000 de ori mai buna decat la romana. deci nu'mi pasa
De abia astept sa vad ce nota am luat!
Tu ce ai facut? Cum ti s-a parut?
Buna1
testarea nationala la romana mi s-a parut mediu nu afost nici usor nici mediu ma astept la un 8. 50
la mate a fost mai usor pentru mine ca am dat si am luat9. 50
succes!
pop!
Buna...deci mie mi s-a parut usor. Dar diin cauza emotiilor cred ca am mai gresit.La matematica, la cum ma descurc eu, sigur este mai greu. Urasc matematica bleah
Mi s-a parut o banalilatate fiindca noi(cel putin eu) ne-am pregatit din fabula, schita, basm, balada populara, nuvela...ca sa ne dea ei nu stiu c cu aparatu foto. o tampenie mare dupa parerea mea.la mate sper sa fie mai bine
10 am luat si la mate. Subiectele au fost de dificultate ...redusssaa.Probabil ca s-au luat note f mari si la mate.Noi suntem o clasa cu multi olimpici, notele au fost mari dar am multe colege,din clase paralele,care nu au facut nici cel mai mic efort si au luat 9,5...9.8.Cine are noroc .are!DAR NU MAI CONTEAZA! AM TERMINAT.LICEU, PAZEA CA VENIMMMM!
10 am luat si la mate. Subiectele au fost de dificultate ...redusssaa.Probabil ca s-au luat note f mari si la mate.Noi suntem o clasa cu multi olimpici, notele au fost mari dar am multe colege,din clase paralele,care nu au facut nici cel mai mic efort si au luat 9,5...9.8.Cine are noroc .are!DAR NU MAI CONTEAZA! AM TERMINAT.LICEU, PAZEA CA VENIMMMM!
10 am luat si la mate. Subiectele au fost de dificultate ...redusssaa.Probabil ca s-au luat note f mari si la mate.Noi suntem o clasa cu multi olimpici, notele au fost mari dar am multe colege, din clase paralele, care nu au facut nici cel mai mic efort si au luat 9, 5...9.8.Cine are noroc. are! DAR NU MAI CONTEAZA! AM TERMINAT.LICEU, PAZEA CA VENIMMMM!
Eu la romana am luat 10.La mate nu ni le-a adus inca pentru au intarziat profesorii care au corectat nu stiu de ce, dar in fine eu sper sa fi facut bine.Si apropo de subiectul ala cu aparatul de fotografiat nici eu nu l-am prea inteles dar am scris ce m-a taiat capul pe acolo.deci de acum in colo cand nu stiu ceva scriu ce am inteles si gata nu imi mai fac zile negrepai nu e asa?
klaus_6208 întreabă:
Curiosul999 întreabă: