anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Considerați ca postul de operator CNC o sa mai aiba un viitor? Cel puțin la noi în țară.

3 răspunsuri:
| AdrianBoboc a răspuns:

In cazul in care mai este de interes arunca o privire pe acest site: https://delcase.ro/cariera/locuri-de-munca-timisoara/operator-cnc/
Aici poti gasi foarte multe informatii despre operatori CNC. Sper sa nu fie prea tarziu!

| Bianca2967 a răspuns:

Sincer, nu știu ce să zic. Consider că încet, încet mașinăriile se vor automatiza și nu vor mai fi nevoie de oameni care să le opereze. Dar asta va fi cu timpul și la cât de greu lucrurile evoluează în ultimul timp, va dura. Schimbarea nu va fi făcută foarte rapid; Nu știu cum se plătește pentru că nu sunt din domeniu dar consider că la noi în țară nu este cea mai de viitor meserie deoarece majoritatea mobilei se prelucrează în afară, bineînțeles și la noi se prelucrează dar dacă stăm să ne uităm majoritatea este din afară. Sper că te-am ajutat cu ce am putut dar cred că ar trebui să întrebi pe cineva calificat. Interesează-te de un atelier de prelucrare a lemnului di orașul tău (dacă există ) și întreabă-i pe aceștia, dacă sunt oameni cum se cade nu văd de ce nu ți-ar răspunde.

| Bianca2967 a răspuns (pentru Bianca2967):

Scuze, am postat din greșeală de două ori.