Depinde. Doar nu fii si tu ca aia cu 10 in catalog, dar cand ies de pe bancile liceului/ facultatii, nu stiu pe ce planeta traiesc.
Daca o nota te face sa te simti mai bine... Atunci da
Conteaza sa ramai cu ceva in cap la sfarsitul zilei.
Conteaza daca ai retinut ceva in urma acelor note, si nu doar ai tocit pentru ele ca mai apoi sa uiti tot.
Conteaza daca ai retinut ceva in urma acelor note, si nu doar ai tocit pentru ele ca mai apoi sa uiti tot
Pai conteaza daca ai retinut ceva in urma acelor note, si nu doar ai tocit pentru ele ca mai apoi sa uiti tot
Parerea mea este ca notele reflecta activitatea elevului. Notele de la scoala conteaza, chiar daca acum mai au pondere la examenul de capacitate doar 20% sau nu vor mai avea deloc. Dupa parerea mea, notele obtinute de elev, pot insemna o auto evaluare si in acelasi timp o competitie intre el si ceilalti colegi.
Din cate stiu eu conteaza : Sora mea mi-a spus ca aVIII-a, la examenul de admitere la un liceu, contează si notele din generala....ar fi mai bine sa te asiguri ca ai note destul de bune, pentru a nu avea probleme la examen.
?
Stai tu calm, am fost mediocru la scoala numai 6-7 si crede-ma am ajuns mult mai bine decat ai tocilarii care au avut numai 9-10 dintr-a 9 pana intr-a 12. Conteaza sa urmezi cursurile superioare.
IonutBarb04 întreabă:
CatelusaCuParulCret întreabă: