| NICKSOOO a întrebat:

Convingeti-ma sa va dau funda! De ce, v-as da voua funda si nu altcuiva? Cel mai expresiv raspuns primeste funda; si nu uitati, daca raspunsul vostru este unuic la aceasta intrebare primiti sigur funda! :X:X:X Multa bafta tuturor!

Răspuns Câştigător
| ღNameღ a răspuns:

Uite,ce voi spune eu acum te va face sa imi dai funda, si daca iti zic nu tu ce facitongue, eu nu am nevoie de funda...eu vreau sa ii ajut pe cei cu probleme de pe TPU.
Chiar nu mi-a venit sa cred cand am vazut cati oameni posteaza intrebari legate de probleme in familie, ...eu nu vreau sa te conving sa imi dai funda si nu vreau funda, vreau ca toti oamenii sa iteleaga pentru ce a fost creat TPU...si anume pentru ajutor nu glume. Si tu ai pus o intrebare buna : ''de ce mi-ai da mie si nu altcuiva'', pai raspunsul este ca, daca vrei nu imi da nici mie, funda se da cand un raspuns tea emotionat si chiar te-a ajutat foarte mult, uitete la intrebarile mele, la unele nici acum n-am gasit ur raspuns multumitor, si nu am dat la nimeni funda la unele.
Te pup, chiar imi doresc sa te fi ajutat, si te rog, sa NU imi dai funda daca nu ai inteles ce tiam spus...asa e corect

4 răspunsuri:
| RappaDanny a răspuns:

Nu vreau sa te conving sa imi dai mie funda.
Ci sa iti spun ceva, funda o dai celui care te multumeste cu cel mai bun raspuns, care iti e tie mai de ajutor. Eu nu cer funda, daca prs la care am rasp considera asta, atunci sunt bucuros ca am ajutat, daca nu, cel putin am incercat sa ajut big grin

| Siracuzia a răspuns:

Prenumele meu are trei litere si de aceea merit fundabatting eyelashes
Funda?laughing
P.S.glumescoh go on

| bluebios a răspuns:

N-am nevoie de nici o funda!

| Natassha a răspuns:

Pisica mea adora funditele, are foarte multe:rosii, galbene, albastre, verzi, etc. Ma gandesc sa-i fac un loc unde sa doarma, plin cu fundite.
Ma ajuti?

laughing jokewinking
See ya'