anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Copii ar trebui sa creasca la tara, nu la oras!?
dati-mi cateva argumente pro si contra :X!
dau si funda:X

Răspuns Câştigător
| iNeedToScream a răspuns:

Si tara si orasul sunt bune fiecare la ceva laughing Dar eu spun ca orasul ca locuinta stabila si in vacante la tara la bunicihee hee. De ce la tara? Pentru ca este un mediu mult mai sanatos pentru un copil din mai multe puncte de vedere... aerul curat, activitatiile in aer liber (nu stau toata ziua la calculator, televizor) si intr-un fel sau altul, stau departe de coruptia orasului. De ce e mai bine in oras? Pentru ca au posibilitatea de a face mai multe activitati. de la sporturi, cursuri de arta, muzica, pot sa mearga in mai multe locuri, si cel mai important au acces mai mare la cultura happy Hope I helped!

3 răspunsuri:
| DianaScorpio a răspuns:

Eu consider ca cel mai indicat este la oras. Dat fiind modul de viata de acum, copiii trebuie invatati de mici sa se acomodeze cu multe lucruri la care la tara nu au acces. Bineintele, trebuie educati in asa fel incat sa aiba simtul gospodariei si sa nu cada in lucrurile mai "nebenefice" de la oras, precum umblat mereu prin cluburi, bautura, tigari, etc.

| Nicole a răspuns:

Buna.
Intradevar copii de la sat stiu ce e munca (curatenia,datul mancarii la animale etc.)
Ei cresc mai sanatosi deoarece mananca tot proaspat si natural, nu ca acei de la oras care baga in ei tot felul de prostii cu chimicate.
O seara plina de zambete si succes.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Copii ar trebui sa creasca la tara, deoarece aerul este mai curat, pot avea o educatie mai curata, mai linistita. se pot juca mai mult si pot invata mai multe despre natura, isi pot desvolta mai mult minte. sper ca te-am ajutat:*