Da e frumoasa daca o pricepi funda.nu uita de alianta noastra pufulet
Am trecut de varsta copilariei, dar iti spun cu mana pe inima ca matematica mi-a placut dintotdeauna si-mi place si acum.
O ador de fiecare data cand aud de ea parca mor, parca ma ia d_ _ _ _, imi vine sa injur de toti si de toate si imi doresc sa nu ma fi nascut(sau cel putin sa nu se fi nascut profa).nu-i asa ca e faina? tie cum ti se pare?
Da.iubesc matematica! daca vrei un job bun, invata matematica.te ajuta mult in viata!
Da e frumoasa daca o poti pricepi funda.nu uita de alianta noastra pufulet
Bineinteles! cum sa nu? o iubesc enorm! da! destul! poate. nu stiu. putin. ma mai gandesc : NU! deloc!
Doamnee ce e aia? matematica nu nu imi place. Probabil din cauza profului din generala care venea cu ziaru rebusu si cafeau scria ex pe tabla si in ultimu sfer de ora tot el le rezolva, acum am probleme si la liceu la matematica deci nu NU IMI PLACE!
In generala am iubit matematica acum am ajuns la liceu si... no comment. Iti pot spune ca-i mult mai grea daca te ajuta
Da adica mi se pare o materie foarte frumoasa si consider ca, pentru a o intelege trebuie sa te atraga.
FaraNumeNuoah întreabă:
Isvziwbdj întreabă: