Personal nu sunt de acord cu afirmatia.Indiferent cat de inteligent ai fi mereu va fi loc in mintea ta geniala sa mai incape o curiozitate. Uneori e plictisitor la scoala, dar uneori afli lucruri intresante.Probabil ca replica asta a fost spusa de un geniu
Este o constatare de bun simt.Nu era cazul s-o afirme vreo personaltate. Cel mai rau este ca se plictisesc la scoala elevii cu multe lacune si nu fac niciun efort pentru a reveni pe linia de plutire.
Sunt de acord dar partial . De obicei te plictisesti pentru ca lectia predata este una despre care ai invatat suplimentar si ai cunostiinte generale despre subiect . Nu inseamna ca daca te plictisesti la scoala automat esti destept . Eu ma plictiseam la unele lectii despre care aveam cunostiinte . La cele la care primeam informatii noi eram foarte atent si receptiv .
Sunt de acord dar partial. De obicei te plictisesti pentru ca lectia predata este una despre care ai invatat suplimentar si ai cunostinte generale despre subiect. Nu inseamna ca daca te plictisesti la scoala automat esti destept. Eu ma plictiseam la unele lectii despre care aveam cunostinte. La cele la care primeam informatii noi eram foarte atent si receptiv.
Nu este adevarat.
Daca s`ar plictisi nu ar mai invata ca sa fie destepti!
S`ar plictisi si ar sta cu capul in alta parte si nu ar mai fi atenti, nu ar mai intelege si nu ar putea fi destepti .
Trebuie sa iti placa scoala ca sa inveti si sa fi destept!
Cine a zis`o?
Sa nu zici ca Einstein
Heyyyyyyyyy! stati asa, nu am zis ca daca te plictisesti la scoala - esti neaparat destept. Doar ca (,) copiii destepti se plictisesc la scoala, vreau raspunsuri argumentate, pana acum am primit doar unul.
Copiii cu un coeficient de inteligenta ridicat fac conexiunile intre anumite elemente din lectie mai repede, ajungand astfel la concluzie inaintea profesorului.
Le ramane timp in care se plictisesc. Dar nu-i o regula si depinde si de materie.
Poate te plictisesti cand se face recapitulare si ii scoate la table sau ii intreaba pe cei codasi. Atunci ma plictisesc foarte tare. Poate te mai plictisesti si la o materie care nu te intereaza si profesorul da nota pe ochi frumosi. Am doua materii asa : tehnologie si religie. Profesori ne dau note pe caiete sau pe compuneri sau povestiri cat de scurte ( poate chiar si de un rand).
Poate in aceste cazuri se plictisesc copii destepti. In alte cazuri nu ma plictisesc. Mai am un baiat in clasa care e destept si crede ca le stie pe toate si nu prea e atent la ora.
Nu cred. daca esti destept asta nu inseamna ca sti ce se preda. de exemplu eu pot spune ca invat, dar ma plictisesc tare mult la geografie(nu ca as sti ceva, dar nu ma intereseaza materia aia), deci se plictisesc doar cei,, atotstiutorii`` si cei care nu sunt interesati de scoala.
Eu sunt de parere ca ei nu se plictisesc la scoala. Ei nu pot fi destepti daca se plictisesc. zuly vezi ca majoritatea dn raspunrurile cu privire la afirmatia ta este prezenta aici.Fii atent si fa o conexiune intre ele si vezi ce iti iese. Din ce am citit eu aici si eu sunt clasa 9-a ai raspunsurile aici.Succes la scoala!
Aaaa pai si eu ma plictisesc la scoala...inseamna cas tocilara ? Poate nu am inteles eu bine dar. hmmm nu cred ca e adevarata chestia asta!
Eu ma plicitisesc dar mai mult din faptul ca am niste profesori tare... TaRE TAREEE plicitsitori, si nu ma capteaza atentia asta cred ca e problema!
Copiii care au un IQ ridicat fata de media clasei sunt usor de identificat de catre dascali. Cu acestia se lucreaza diferentiat pentru ca gandirea sa le fie in continuare stimulata. Pentru astfel de copii exista standarde de performanta mai ridicate, iar depasirea acestora este o provocare pe care copiii o accepta cu interes. Odata ce o sarcina a fost indeplinita (o treapta a fost parcursa), pentru acesti copiii sunt lansate altele provocari, astfel incat sa se parcurga drumul spre cunoastere in ritmul specific copilului cu nevoi speciale (astfel de copii au nevoi speciale fata de cei cu ritm obisnuit de invatare) si daca ei sunt si perseverenti in munca lor sunt orientati spre centre de excelenta. Acestea exista in fiecare judet si pentru fiecare copil care ajunge acolo se gasesc si resurse astfel incat potentialul lor sa fie valorificat.
Pentru cei care se plictisesc la scoala, le-as lansa urmatoarea provocare: incercati sa demonstrati acest lucru si profesorilor vostri. Sunteti convinsi oare ca parerea voastra despre voi este una autorizata? Adevaratele valori merg inainte, nu raman pe loc.
BlitzLikeXd întreabă: