| ShowTim3 a întrebat:

Cred ca intrebarea asta a mai fost?! Orcum am si eu o nelamurire, cum de uni sunt atat de prosti/inapti/handicapati, incat se inroleaza in asa numitele "secte " am vazut niste imagini de iti venea greata era acolo o panarama da imi era rusine, nu cu natia de roman, cu natia de OM ca aia erau mai idioti decat un gibon in calduri, cica scotea dracii din ei, arunca cu tamaie pe aia si aia faceau ca toti dracii parca le dadea cu acid sulfuric si li se descompunea carnea, cred ca jegul curgea de pe ei, oricum cum poti sa dai bani pentru cacatul asta? si sa crezi ca acest lucru te va ajuta? acum sincer nimeni nu te ajuta frate daca dai bani asa aiurea si te rogi de el, Dumnezeu iti da viata si tu o modelezi! Era un mos si vine una cu probleme de vedere si ala scuipa pe mana si ii da la ochi cu flegma si aia crede ca o sa ii revina vederea... cata prostie incape intr-o singura tara frate? Sau cu preoti care primesc bani pentru toate alea, sau acatistele, Dumnezeu are nevoie de bani? da? nu stiam... asa mare e prostia incat dracu nu ii primeste pe astia in iad ca e chinul prea mare pentru aia care au pacatuit cu cap.

4 răspunsuri:
| Siracuzia a răspuns:

Tu ai zis-o...prosti!laughing

| d3mian a răspuns:

Ca bine zici! Vorba ta... Dumnezeu are nevoie de bani!?

| Ro_3405 a răspuns:

Is persoane care au fost educate asa, dumnezeu in sus in jos in stanga si in dreapta. Cand nu mai ai nici o speranta de legi de ori ce in viata, de obicei is genu de persoane care nu mai au nimic de pierdut. Exembu care l-ai pus tu cu omul orb ce avea de pierdut? Si sunt unele persoane care fac avere pe chestia asta, cica ne ajuta sa gasim drumul cel bun da in realitate ne fura de bani.
Asta este societatea de azi ca nu mai sti in ce sa crezi, sau ce ii bine si ce ii rau.

| adda11 a răspuns:

Asta e... daca noi credem de ce sa nu faca bani de pe noi! noi nu facem nimic sa schimbam! din contra ii incurajam si cand zic noi zic lumea!sad din pacate in ziua de azi nu se crede in Dumnezeu cu sufletu! sad
se crede pentru ca;-? la urma urmelor El ii ajuta nu?! deci de ce sa nu ceri ajutor oricui numa sa fie bine Ai mare dreptate!happy dar lor le place sa se minta singuri, asa ca! nu avem de ales si trebuie sa suportam sa ii vedem mereu! si sa ii suportam sad