Il poti lua fara probleme chiar si acu' daca il faci
Nu este foarte greu...si eu am facut anul asta si l-am luat (1m 18ani, aproape19) dar mai erau prin grupa pe acolo si de 15 ani. Il poti da fara probleme... nu e prea devreme. Bafta!
Eu nu cred că se poate la aceea vârstă, este foarte mică. şi totuşi prea devreme, încearcă să dai la vârsta de 17 ani sau 16 jumate.
Nu e prea devreme. Daca te simti pregatit/a de ce sa mai amani? Mie mi-a parut rau ca nu l-am dat. M-am trezit in clasa a 12-a cand era deja prea tarziu pentru ca aveam de invatat la alte materii.Iti doresc multa bafta!
Da incepe sa dai testele de acum pentru ca o sa iti ajute in viitor si daca il dai la scoala impreuna cu alti colegi o sa il dai pe decursul a mai multi ani parca. Esti profil mate-info nu? Apropo sa stii ca daca iei ECDL nu o sa mai trebuiasca sa dai BAC la informatica
Poti sa il dai linistit.no sa te prea ajute daca vrei sa mergi la info la faculta pentru ca nu are nici o treaba.si pentru Snk01 nu se recunoaste la bac la competente digitale.deci bacul tot o sa il dai
Isvziwbdj întreabă: