| addictedformetal a întrebat:

Credeti ca cei morti pot lua legatura cu cei vii? Ma refer prin vise sau chiar telefoane( cei care au citit despre asta, stiu) sau tot ce se intampla e doar subconstientul persoanei?

2 răspunsuri:
| Lorena_Bala_1988 a răspuns:

Din experienta personala eu cred ca exista o conexiune cu persoanele decedate. Nu cred in EVP sau contact via tehnologie dar prin vise da. Eu personal cred ca anumite vise cu persoanele decedate sunt o formma de comunicare desi nu am avut niciodata un dialog cu ele in vise. Mai degraba o comunicare non verbala de regula o forma de ramas bun. Stiu ca se poate face astfel incat sa depasesti aceasta bariera intre lumea viilor si a mortilor intentionat pentru a comunica (gen sedinte de spiritism si nu numai) dar nu as incuuraja acest lucru decat daca nu ai nimic de pierdut.

" The barrier was not meant to be crossed."

Da cred ca e ceva generatg de mintea ta dar nu cred ca subconstientul este singurul implicat

| akbaa a răspuns:

In evul mediu asa se credea, dar se spune ca noi am mai evoluat de atunci si oamenii au incetat sa mai creada in zei si in viata de dincolo. Daca nu-i asa, zi un "doamne ajuta" si poate, mai stii, primesti un ajutor de la unul din zei