In comparatie cu clasele I-IV, da va fi mai grea pentru ca ti se va adauga 3 cunostinte in plus:
-biologie
-educatie tehnologica
-franceza
si vei da in ambele semestre teze la romana si matematica, asa cum a zis si ourano.
Dar tinand cont ca eu trec in a-7-a, e floare la ureche, sau cel putin asa mi se pare mie. Oricum, o data ce vei inainta in varsta si vei trece in alte clase, la liceu si asa mai departe, clasa pe care ai lasat-o in urma ti se va parea mult mai usoara.
Dar daca iti inveti la fiecare materie, bineinteles ca nu va fi greu deloc
Nu e absolut deloc grea vei avea 2 aspecte noi si-anume tezele la romana si matematica, se dau o data pe fiecare semestru. Tezele constau in tot ce ai invatat la romana sau la mate pe semestrul 1 si apoi tot ce ai invatat pe semestrul 2, dar nu-ti fa griji va fi usor!
Eu am fost a doua pe clasa in clasa 1-4 si fac limba rusa si engleza.Prin faptul ca sunt lipoveanca, la scoala mea din clasa 1 pana in 4 faci numai daca vrei rusa apoi, in clasa 1-8 e obligatorie.Eu sunt olimpica la rusa si mereu am luat premii, sunt foarte bine vazuta de profesorii pe care i-am avut in afara de doamna invatatoare.
Eu am terminato trec a sasea va fi putin mai greu mai multe lectii mai multi profesori dar e bine straduite sa inveti bine si va fi usor
Mie mi s-a parut foarte marfa clasa a 5-a.La fiecare materie cate un profesor diferit (unii mai buni altii mai rai ). Mia placut oricum.
Nu e grea de loc eu am trm cu premiu 1, si eu credeam ca va fi grea dar nu a fost deloc asa, iar acum trec a 7:X:X:X bafta!
AngelMiley_8855 întreabă:
Curiosul999 întreabă:
CatalinBunea întreabă: