Eu nu stiu, se poate. dar nu prea cred. eu stiu ca Dumnezeu este cel cu ajutorul caruia suntem noi aici. el a creat pamantul, animalele, oamenii.
Dumnezeu ar putea fi orice.Mai putin probabil oricine
Exista mai multe aparitii ale lui, metamorfozat in diferite fapturi sau incojurat de foc si lumini dar adevarul il vom stii in Ziua Judecatii.Si poate nici macar atunci
EL este alfa si omega inceputul si sfarsitul.El este Duh si cine se inchina Lui se inchina in Duh si adevar.El este din vesnicie in vesnicie.Trebuie doar sa crezi. Fara de credinta nu putem sa-I fim placuti.,,Cine crede se boteaza,si va fi mantuit, iar cine nu, va fi osandit.Este alegerea ta unde iti vei petrece vesnicia:Cu Dumnezeu s-au despartit de Dumnezeu.
El este Creatorul nostru.Ne-a facut dupa chipul si asemanarea Lui.Merita sa ii multumim Lui pentru toate lucrurile.Mai ales pentru Fiul Sau, Isus care a luat chip de om si a venit pe pamant ca sa ne rascumpere din felul nostru desert de vietuire.
Dumnezeu este un spirit etern, omniprezent, omnipotent , omniscent, incorporal, dar este Tatăl lui Iisus.
Cred ca exista extraterestrii care sint pe alta planetane-au creat pe noi. ii sint mai inteligentii decit noi. asteapta ca noi sa evoluam. in rest religia estefacuta pentru preotii sa se imbogateasca si sa tina oamenii fara conflicte
Adica ceva ca si Casper sau ce dragalasule.eu nu, nu nu cred cele de mai sus pentru ca un Dzeu ar fi omniprezent poate prin lucrare care a facut-o si omnipotent iar nu cred din moment ce nu a putut sa treaca peste pacat decat prin moarte(conform bibliei), o sti el totul dar daca da pai cred ca lar durea si capul de atatea tampenii.Nici sfanta treime nu o cred ca in tot timpul asta se mai luai si la cearta ca doar sunt 3 opinii care nu pot sa fie identice.despre Iisus daca face parte din treime atunci poate ca a facut mai multe ca om pe pamant decat acum ca e in cer in deplina putere si anda: El a creat pamintul, oameni si animalele dar cat din univers reprezinta acest pamint nu crezi ca e ciudat ca toata biblia este despre oameni si pamant cand noi suntem niste furnici? cu restul universului cum e (cateva cunostinte in plus nu strica ca si asa nu stim prea multe dar nuuu de ce sa ne lumineze)