| Silviunebunu a întrebat:

Credeti ca Dumnezeu exista? Si daca da, ce va face sa credeti ca el traieste in undeva acolo sus?

12 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu există.

| MenInShadow a răspuns:

Auzi? roaga-te la satana vreo 2-3 zile si dupa ce experimentezi ce ti se intampla, ca sa scapi roaga-te la Bunul Dumnezeu sa vezi ca El are mila de un bou ca tine care pune astfel de intrebari. Crezi ca e un motiv anume care te face sa crezi in Dumnezeu? tampitule ca altfel nu pot sa-ti zic. Dumnezeu exista pentru ca tu crezi in el si simti ca e langa tine. Nu crezi in El ca aolo, tea amentintat cineva.

| camy417 a răspuns:

Intrebarea mea pentru tine ar fi ce te face sa crezi ca nu exista. daca imi dai un singur argument iti voi da si raspunsul meu

| AndutzaAndu a răspuns:

Normal ca exista Dumnezeu. Pentru mine Dumnezeu a facut multe lucruri bune, mi-a 'scapat pielea din situatii-critica' ca sa le zic asa, din care nu credeam c-am sa scap cu bine, in fine, am o multime de motive sa cred ca El exista. tongue
De exemplu, in fiecare an, de Paste, in Ierusalim in noaptea Invierii in biserica Sfantului Mormant unde se intampla miracolul luminii sfinte, acea lumina care vine de la Iisus, aceeasi lumina pe care o avem fiecare in casa dupa ce ne-am dus la biserica si am luat lumina. Crezi ca acea lumina e doar asa, facuta de ei? Nu. E o minune care se petrece in fiecare an, gandeste-te doar... ce tare e sa ai in casa ta o lumina ce vine din ceruri, de la Iisus, de la Dumnezeu? Nu e tare?

| blackrose7911 a răspuns:

Eu cred ca exista. Traieste "acolo sus" pentru ca e deasupra tuturor si cerul reprez locul sfant unde nu toti ajungem! fundita?

| Any_3777 a răspuns:

XxXAnImAtOrXxX,cine crezi ca te-a indemnat sa vb de Dumnezeu si sa-ti faci semenul bou? In fine.Raspunsul meu ar fi:Biblia este prima si cea mai de necontestat dovada ca exista Dumnezeu.Dar eu am sa-ti spun o experienta prin care am trecut si am simtit in inima mea ca exista Dumnezeu.Eu am avut o relatie cu cineva si ne-am despartit, eram atat de demoralizata ca am vrut sa-mi pun capat zilelor...in momentul cel mai critic am zis asabig grinoamne daca Tu ma iubesti si vrei ca eu sa traiesc da-mi pace in suflet sa nu mai sufar atat.(de fiecare data cand povestesc asta ma emotionez)Exact in momentul ala am simtit o pace in suflet si nu ma mai durea sufletul.El mi-a raspuns, atunci cand am avut nevoie. Dumnezeu m-a iubit si a vrut ca eu sa traiesc. Dumnezeu exista si ne iubeste enorm de mult.pa

| Sisi0748 a răspuns:

Exista! daca nu era EL noi nu mai eram

| Sisi0748 a răspuns:

Exista! daca EL nu exista noi nu mai eram...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista.

Răspuns utilizator avertizat
| Danut4 a răspuns:

Nu cred in dumnezeu.Totul este o minciuna

| Marius_6821 a răspuns:

Foarte bun raspuns XxXAnImAtOrXxX bv ai o funda de la mine laughing

Întrebări similare