Copilul nu poate intelege anumite chestii la aceasta varsta.educatia sexuala trebuie facuta atunci cand incepe si maturizarea sexuala a copilului.ed.sexuala ar fi cu adevarat indicata in clasa a saptea sau a opta! nicidecum in clasele 1-4!
Nu mi se pare normal sa se faca. Pe mine la varsta aceea in afara de faptul ca m-ar fi rusinat stiu sigur ca as fi ras... de d-na invatatoare. Deci... cine s-a gandit, nu s-a gandit si in ce postura ii pune pe cei care trebuie sa predea. Oricum dupa asta se poate muta la nivel de gradinita.
Depinde cum se pune problema, ce li se explica copiilor. Povestea cu barza nu o mai cred nici copiii de gradinita. Sigur ca nu trebuie intrat in amanunte si sa se tina cont de varsta copiilor. Tabuizarea anumitor probleme este sigur nefavorabila dezvoltarii intelectuale.
Cand am auzit ce idee nastrusnica i-a trecut lui Nicolaescu prin cap, am crezut ca nu aud bine! E inadmisibil asa ceva!
Cred ca e o masura ne-necesara si cu efecte negative. Copiii aia ar fi complet debusolati!
Educatia sexuala trebuie predata celor care sa o inteleaga! Organele reproducatoare oricum nu "se trezesc" pana la pubertate, de ce sa zapacesti niste copii? S-a spus ca ar iesi o generatie de depravati daca s-ar face, dar nu cred asta. Cred doar ca nu e cazul.
Ar fi o dementa! Si n-ar preveni aparitia de minore gravide, ca alea nu-s gravide din lipsa de educatie, ci pentru ca sunt violate!
anonim_4396 întreabă: