Nu ti-ai ratat viitorul, poti in orice moment sa inveti suficient si sa faci o facultate. De ce sa nu te fi nascut? pana la urma esti lenes, asta nu e o boala, e doar lene. Si mie mi-ar placea sa trandavesc, dar apoi ma gandesc ca munca este cea care imi da valoare ca om si ca am o singura viata, nu vreausa o pierd trandavind. Daca tu te simti fericit lenevind, atunci fa asa. daca vrei un viitor, munceste!
Revine vad chestiunea aceasta a depresiei.
Solutia este aceeasi pentru toti cei care fac exces in privinta timpului petrecut in fata calculatorului...
Iata deci solutii pentru a iesi din depresie:
- Pasul numarul 1 este acela de a renunta la timpul EXCESIV pierdut pe facebook, internet in general, TPU, etc...
- Pasul numarul 2 este acela de a socializa mai mult folosid timpul recuperat prin "pasul nr. 1"...
Sunt perfect normal man doar ca sunt mai retras,timid, emotiv in viata reala.Aa si cu emotii, anxietate, depresie( adica neliniste si frica intensa prima, tristete majora si melancolie a doua)
Asta inseamna ca nu-i o problema mai bine timid decat sa vorbesti de nu mai poti.In legatura cu depresia, anxietatea si melancolie du-te la doctor si psiholog
Care ar fi motivul anxietatii tale sociale? Dar a depresiei.Din cate vad eu esti genul Branza Buna in burduf de caine.Ce te-ar impiedica sa te redresezi? De ce te resemnezi in halul asta?
Motivul? Retragerea,singuratatea,frica, PC-ul, netul, jocurile, socurile emotionale din trecut.